2777
2789
عنوان

امتحان عربی دارم کمککککک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم همین تشخیص ها رو بلد نیستم مثلا مضاف و صفت و ..‌ که حتما فیلم هاش رو نگاه میکنم یدونه اس ...

اون دفترچه کنار فرمول ۲۰ همشو توضیح داده البته مال یازدهمش همشو توضیح داده 

بگرد یازدهمشو دانلود کن همش هست 

دیگه وقتی کلی خونده باشی و از خودت مطمئن باشی تا حدودی استرست کمتر میشه 

فرمول بیست ندارم کتابش رو میشه پی دی اف رو دانلود کرد.مرسی عزیزم باید همون از هفتم بخونم باب ها رو ه ...

آره دانلود کن از تلگرام ماجرای بیستم خوبه

برا قواعد فیلم ببین بعد بشین از رو سوالای اینا تمرین کن. امروز کلا فقط قواعد بخون(بابا مال دهمن درس 3 و 4 اگه اشتباه نکنم البته اگه تجربی یا ریاضی باشی) صرف فعلم مرتب کار کن تا شنبه چند بار بنویس. فردا تا ظهر لغتا رو کامل حفظ شو از بعد از ظهرم فقط متنای کتابو تمرین کن.

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

عربی خوبه حفظ کردنیه من هندسه دارم 😂🤦🏻‍♀️

وای نههه عربی خیلی سختهههه

من از شیمی میترسم 😭☹️

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

درخاستمو‌قبول‌کن برات بفرستم

قبول کردم گلم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

ماز جمع بندی رایگان گذاشته معلمش 2 درس اول رو تو یک ساعت توضیح داده

از کجا میتونم دانلودش کنم؟

سلام وارد سایت ماز شو جمع بندی نیم سال اول برا تمام درسا گذاشته میتونی ببینی رایگان

جدااا؟

همین از گوگل

از کجا میتونم دانلودش کنم؟

برو تو سایت ماز میاد

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
جدااا؟همین از گوگل

اره دیگه خود موسسه رایگان کرده

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

فرمول 20 خیلییی حجیمه اصلاا شب امتحانی نیست