2777
2789
عنوان

به نظرتون من دخالت کنم یا نه

302 بازدید | 34 پست

دو نفر هستن ، دو تا خانم ، پیشم کار میکنن ، یکیشون فک کنم ۵۰ اینا باشه یکی دیگه هم سنش کمه ۲۰ _۲۱ که خیلی خوشگلم هست و بهش حسادت زیاد میشه و همینطور یه بار جدا شده تو دوران عقد ، حالا این زن سن بالاعه انگار حسادت میکنه هی به این بدبخت میگه بیوه یعنی میوه ، همه مردا دنبال بیوه میگردن ، من یه بار گفتم بیوه به کسی میگن ک شوهرش مرده ، ایشون متارکه کرده و الان مجرده ، یا مثلا هی این بنده خدارو اذیت میکنه میگه تو بیوه ای میوه ی تازه واسه مردا ، نمیدونم چرا انقد اینو تکرار میکنه ولی به شدت رو اعصابمه ، اون دختره خودشم هیچی نمیگه ، کلا انگار بی تفاوته ولی میفهمم ناراحت شده ، منم این دختر و دوست دارم نمیخوام اذیت بشه تو محل کار نمیدونم دخالت کنم یا نه

کلا دوست داره هی تو صورت این بنده حدا بکوبه ک تو یه بار جدا شدی ، حالا اوضاع زندگی خودشم جالب نیستا اصلا 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یسری بهش بگو شما شوهر خودتو بپا نره سمت این میوه خوشگلا وگرنه ایشون سرشون ب کار خودشه معلوم نیس شوهرت چیکارا کرده انقد دلت از این مدل ادما پره

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن بر علیه زن شاهکاره ...روزگاری خودش این حرفها رو میشنوه از دیگران ....

دیروز به دختره گفت چرا من هر چی بهت میگم بیوه ناراحت نمیشی اصلا ؟؟ اونم گفت چون اصلا برام مهم نیست ، بعد اون دوباره تکرار کرد ، شدیدا روی مخمه این زن 

یسری بهش بگو شما شوهر خودتو بپا نره سمت این میوه خوشگلا وگرنه ایشون سرشون ب کار خودشه معلوم نیس شوهر ...

خودش از ایناست که شوهرش سن پایین تره خرج شوهرشم میده 

تو این چیزای خاله زنکی و بی شخصیتی اصلا دخالت نکن اون زن خودشو سبک میکنه

منم برای همین دخالت نکردم گفتم ابهتم میریزه ب عنوان یه صاحبکار

خودش از ایناست که شوهرش سن پایین تره خرج شوهرشم میده

بفرما دلیلشم مشخص شد، اینجور مردا معمولا خوشی میزنه زیر دلشون... 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

چقدر زشت. چقدر ناراحت کننده. نمی دونم تاثیری داره یانه ولی من جای شما بودم یه روزی که با اون خانوم تنها بودیم بهش می گفتم. حداقل بفهمه کارش از نظر دیگران چقدر زشته. شاید دست برداشت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
تو چیزی بگی رو کارت اثر نذاره؟ خودش سر و زبون دار نیست دختره؟

من صاحبکارم عزیزم اونا زیر دست منن ، چون نمیخوام جو کارم سمی باشه دو دلم ک دخالت کنم یا ن

چقدر زشت. چقدر ناراحت کننده. نمی دونم تاثیری داره یانه ولی من جای شما بودم یه روزی که با اون خانوم ت ...

اون روز به دختر بینوا برگشت گفت فلانی یه دکتر خیلی خوشتیپه دنبال زن میگرده اگه تو بدکره بودی بیوه نبودی معرفیت میکردم بهش ، یعنییییی میخواستم پرتش کنم بیرون