2777
2789
عنوان

فکر کنم دختر قشنگم داره پر پر میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7180 بازدید | 187 پست
با استرس بدتر میشه! بعدم دکتر حرف مفت زیاد میزنه

تو شرایط بارداری ادم خیلی حساس میشه. بعدم تجربه که همه ندارن. الان شما تجربه داری . دیگه این خانمم حرف دکترو باور کرده.  منم باردارم. خیلی میترسم از همه چیز . یه وقت بچم چیزی نشه. چون مسولیت بزرگیه استرسم طبیعی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیجوری آروم باشم چیجوریییی دلم می‌خواد داد بزنم خدا صدامو بشنوه

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد فقط توکل به خدا کن اگر خیرت باشه برات نگهش میداره دعا کن و امیدوار باش من معجزه ها دیدم ازش 

تو شرایط بارداری ادم خیلی حساس میشه. بعدم تجربه که همه ندارن. الان شما تجربه داری . دیگه این خانمم ح ...

نمی دونم  والا شاید

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
♥️♥️♥️

سلام استارتر امیدوارم الان‌که من دارم برات مینویسم حالت خوب خوب خوب شده باشه ونی نی در صحت وسلامت کامل،استرس رو از خودت دور کن استراحت مطلق داشته باش و به چیزای خوب فکر کن انشالله برسه روزی دخترت سر وقت دنیا بیاد و بغل بگیریش 🥰🥰🥰برا منم دعا کن این تهوع و ویار دست از جونم برداره 🤭🤭

با خوندن نظرات بنطرم واقعا حالت نرمال نیست دست از جون این بنده خدا بکش باشه شما عقل کل بس کن دیگه اه

هروقت  تو  تاپیک شما نظر  دادم  میتونی  حرف  بزنی  در غیر  این  صورت  سکوت  کن  از  آدم  ناله   کن  متنفرم!

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هروقت تو تاپیک شما نظر دادم میتونی حرف بزنی در غیر این صورت سکوت کن از آدم ناله کن ...

اونبن ه خدا استرس بچه اشو داره درکش نمیکنی اعصابشم بهم نریز از تاپیک برو بیرون ،خودتم قبول کن که مشکل داری سعی داری بگی ندارم لطفا ریپلای هم نزن ،از ادمای زبون نفهم هم من متنفرم دختر خوب 

دکترم بهترین دکتر تو شهرمونه خیلی دکتر خوب و باسوادیه مشکلش اینه فقط همیشه در دسترسم نیست چون اکثر ا ...

ببین از من میشنوی تکون نخور سونو هم نرو 

همسرت یا مادرت سونوی قبلیتو ببره بره با دکترت حرف بزنه شرایط تو بگه 

اگر لازم بود بعد برو سونو و دکتر ....

به نظرم رفتن به سونو چیزی را برات تغییر نمیده مگه بخوان سرکلاژ کنند یاداروی خاصی بدهند که اینم همسرت یا مادرت بروند ازدکترت بپرسن

یعنی اگرلازم وواجبه برو سونو 

اگر داروهات خوبه که تکون نخور تا خونریزیت کامل قطع بشه 

انشاءالله خبرسلامتی ودنیااومدنشو بدهی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چقدر میفهممت منم مثل تو برام پیش اومد، ۲۷ هفته بودمولی امیدوارم برای تو همه چیز خوب پیش بره و نی‌نی‌ ...

آخ فقط کسایی ک جای ما بودن میفهمن اول لحظه چندبار مردیم و زنده شدیم....

بیا بغلم😢

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
الان چند ماهتون؟توکلتون به خدا

۶ ونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد فقط توکل به خدا کن اگر خیرت باشه برات ...

قربونت برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40