2777
2789
عنوان

فکر کنم دختر قشنگم داره پر پر میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7250 بازدید | 187 پست
سلام خوبی عزیزم؟الان خوبم ، شنبه نوبت سونو دارم دوباره انشاالله ك خوب باشه

انشالله عزیزدلم مراقب خودت باشششیا

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛

انشالله عزیزدلم مراقب خودت باشششیا

باشه قربونت برم مهربون

خصوصی بهت پیام دادم جواب نداده بودی منتظرت بودم 😅

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من  هفت  ماهه  دنیا  اومدم  و موندم  کی  گفته  نمیمونه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هنوز خونریزی داری؟

خیلی کم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

ما یه نی نی داریم پارسال آخر ۶ ماهگی بدنیا اومده

یه ماه تو دستگاه بود

انواع بیماری ها و عقب ماندگی ها را بهش دادن

بعدش اکسیژن تو خونه بهش وصل بود.

الانم حالش خوب خوب و هیچ مشکلی نداره

همش خوب شد خداراشکر

عزیزم انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری

♥️♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونم دست خداست ولی اگر یک‌درصد بمونه،مثل بقیه بچه ها نیست😔

یکی از بچه ها توی فامیل ما سال ۷۰ هفته بیست و شش بدنیا میاد

چند وقت توی دستگاه بوده 

بزرگ شد رفت بهترین مدرسه شهر رتبه کنکور سه رقمی بهترین دانشگاه کشور درس خوند الانم مهاجرت کرده کاناداس 

انشالله بچه شما هم یکی میشه مثل ایشون

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

مامان کوچولو میشه برام دعا کنی

منم برای تو دعا میکنم

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

چیجوری آروم باشم چیجوریییی دلم می‌خواد داد بزنم خدا صدامو بشنوه

عزیز ۲۸ هفته دیدم زنده مونده بیخودی خودتو ناراحت نکن اصلا کاربه زایمان زود رس نمیرسه به خودت استرس نده

منو یه شب بیمارستان بستری کردن که بچت داره به دنیا میاد سی و چهار هفتم بود

سی و نه هفته با سزارین به دنیا اومد

اسی دویت من هفته۲۸بود دهانه رحمش باز شد رفت بیمارستان ۲ماه بستری شد سرکلاژ شد بچه رو به دنیاآورد یه بچه سالم و شیطون

ببین اگه با بستری حل میشه برو پولش جور میشه بچه ات باارزشه

سی هفته آره میمونه ولی من ۲۵ هفته ام 😔😔😔 با دستگاه خوب نمیشه

میشه  انقدر  حرف  مفت  نزنی خانوم  بی سواد؟   هرچی  بهت  میگن  باز  ناله  میکنی  منم  هفت  ماهه  بودم  ولی  عقب  مونده  نیستم  که 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
باشه قربونت برم مهربونخصوصی بهت پیام دادم جواب نداده بودی منتظرت بودم 😅

خدا نکنه عزیزدلم

مطمئنی؟؟؟ میشه شات بدی بخدا ندیدم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛