2777
2789
عنوان

فکر کنم دختر قشنگم داره پر پر میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دیروز ی لحظه چشمامو روهم نذاشتم 😔 درد و مریضی نبود ک من تو بارداری نکشماز وقتی باردار شدم تاحالا ...

ناراحت نشو این دوران تورو منم گذروندم به منم دقیقا هفته ۱۶بودم گفتن کیسه آبت پاره شده بستری شو که دیگه نمیشه کاری کرد ولی باآزمایش کرفتن فهمیدن کیسه آب نیست الانم توهفته ۲۷گفتن اونقدر پایینه برو زایشگاه خونه نمون و به لطف خدا و استراحت مطلق وشیاف دارم هفته ۲۸رو میگذرونم 

استرس نداشته باش فقط هر ۸ساعت شیاف بزار استراحت مطلق شو تا خونریزیت قطع بشه

عزیزم میشه جواب بدی منم باردارم و هزارتا استرس دارم 

یهو افتادی ب خونریزی؟؟قبلش دل دردی چیزی نداشتی؟

انشالله ک ب حق علی اصغر امام حسین نی نیت رو سالم بغل میکنی و مشکلش برطرف میشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

چیجوری آروم باشم چیجوریییی دلم می‌خواد داد بزنم خدا صدامو بشنوه

عزیزدلممم 

از ته قلبم دعا میکنم نینیت سالم بیاد توی بغلت💜💜

برات حمد و صلوات میخونم 

نگران نباش عزیزم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

جدی ؟ینی میشه دختر منم بمونه🥺♥️

بله توکلت بخدا باشه فقط فقط استراحت مطلق بکن من روزای خونریزی بیچاره مامانم برا دستشویی برام ظرف میاورد حتی برا دستشویی هم بلن نمیشدم بعد که کم کم لکه بینی شد یواش یواش رفتم فرنگی خودم

بله توکلت بخدا باشه فقط فقط استراحت مطلق بکن من روزای خونریزی بیچاره مامانم برا دستشویی برام ظرف میا ...

عزیزم من خونریزیم خیلییی کم شد خذاروشکر 😭😭😭😭

نذر کردم دیگه هر ماه به بهزیستی ی مبلغی بدم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عزیزم من خونریزیم خیلییی کم شد خذاروشکر 😭😭😭😭نذر کردم دیگه هر ماه به بهزیستی ی مبلغی بدم

خداروشکر خوشحال شدم هر روز آیه الکرسی زیاد بخون بعلاوه ی زیارت عاشورا 

یکی هم به حرف یه دکتر جلو نرو برای من همشون مگفتن دل نبند به این بچه موندنی نیس فقط یه دکتر ک شهر دیگ بود گف تا۷ماه کنیم در بیاریم که خدا شکر تا۷ماه تمام لکه بینی خیلی کم داشتم 

عزیزم من خونریزیم خیلییی کم شد خذاروشکر 😭😭😭😭نذر کردم دیگه هر ماه به بهزیستی ی مبلغی بدم

عزیزم سوره حجرات هم بخون خیلی خوبه نذر امام رضا ع هم بکن ضامنش میشه انشا..بسلامتی به وقتش بغل بگیری نی نی قشنگتو