2777
2789
عنوان

یه مردی بود اومد خواستگاریم بعد

125 بازدید | 12 پست

یه دوازده سال ازم بزرگتر بود 

رییس بانک بود 

یکبارم تو عقد جدا شده بود 

بعد اومد خواستگاریم 

اونوقتا دلم نمیخواستش یکم یجوری بود 

مثلا وسط سرش کچل بود 

یا به ایتا می‌گفت ای تِ آ

یا یبار رفتیم رستوران یه میگو سفارش داد واسه هردومون، خودش همشو کشید جلوش خورد و من فکر کنم فقط دوتا دونه یا یدونه میگو خوردم‌

یبارم با یه زیر پیراهن سوراخ سوراخ با پیکان اومد ترمینال دنبالم از خوابگاه شهر دیگه برگشته بودم بعدم گفت میخواستم برم باغمون گفتم اگه نیام دنبالت زشته.

ردش کردم رفتم با یه پسر همسن و سال خودم ازدواج کردم اونم تو عقد طلاقم داد رفت با یکی دیگه‌

حالا اینقدر احساس بدبختی میکنم که می‌خوام برم به همون آدم کچل پیام بدم یجوری‌بفهمونم که مایلم باهاش ازدواج کنم ولی میترسم دیگه زن گرفته باشه ضایع بشم مثلا بگه پیام نده ازدواج کردم و این چیزا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر از اون ماجرا میگذره؟و اینکه متوجه شد دلیل رد کردنت چی بوده؟

یکسال گذشته از طلاق من 

و یکسال و نیم از رد کردن اون 

نه بابا نگفتم بهش که به این دلایل بود

آخه خیلی زشت بود مثلا‌بگم تو به من میگو ندادی 😁😂

خودش باید میفهمید دیگه

نه اصلا خیلی بیشعوره

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال گذشته از طلاق من و یکسال و نیم از رد کردن اون نه بابا نگفتم بهش که به این دلایل بودآخه خیلی زش ...

بری سراغ اون تهش یه بار دیگه هم دور از جون طلاق میگیری ، اون وقت وضعت بدتر از الان میشه دختر خوب . آدما برای بار دوم چشم هاشون رو بیشتر باز میکنن ، بیشتر دقت میکنن تو انتخابشون نه که دوباره بری سراغ همچین آدمی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یکسال گذشته از طلاق من و یکسال و نیم از رد کردن اون نه بابا نگفتم بهش که به این دلایل بودآخه خیلی زش ...

میفهمم شرایطتت جوریه که دوس داری زودتر سرو سامون بگیری اما اگ من جات بودم با آدم بهتری ازدواج میکردم

ب این فکر کن طرف رو نتونی تحمل کنی و تو عقد یا بعد ازدواج دوباره طلاق بگیری

من جات باشم سعی میکنم با کیس های بهتری اوکی شم

طلاق تو دوران عقد چیزی نیست ک بخاطرش بخوای از علایقت بزنی و با هر آدمی اوکی شی واسه ازدواج 

معیار های خودتو داشته باش دنبالشون بگرد اگه پیدا نشد مجردی بهتره