2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید آیا طلاق میگرفتید

177 بازدید | 12 پست

شوهرم بیکاره کارش آزاد بود که بازارش خوابیده کلا و نیست و هیچ جایی نیست الان چندین ماهه خسته شدم خودم یک تنه کار میکنم برای به حقوق ناچیز و کم و پایین و خوب مجبورم روی پا می ایستم ۱۰ ساعت خسته شدم دیگه نمیکشم دیگه بهش هم میگم در جواب میگه کار نیست و منتظر تو کار خودش فقط پیشنهاد بدن پیدا بسه کاشی کاری و  سرامیک اما من کشش ندارم دیگه شوهرم دوست دارم اما واقعا تنبله چیکار کنم بچه ندارم خانوادش یک درصد هم کمکش نمیکنن با اینکه وضع عالی دارن خانواده ش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توقع از خانواده اش نداشته باشید ، شما هم اگر جدا نمیتونید کار کنید از کارتون به دلایلی بیاید بیرون تا خود آقا مجبور بشه بره یک جایی حتی غیر مرتبط با رشته اش کار کنه !!!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اسی جونم ببخشید با اجازه😭🩷    

خانما میشه امضامو بخونید؟🥺

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎