سلام از غصه دارم دق می کنم خسته شدم بچم متولد ۳۰ دی ۱۴۰۰ حرف نمیزنه نمی زارن ببرم گفتار درمانی دارم دق می کنم دو سال دیگه میره پیش دبستانی هیچی بلد نیست بحرفه معلومه که ثبت نام نمی کنند چه خاکی بریزم سرم هر چی باهاش کار می کنم هیچی یاد نمی گیره من خیلی بدبختم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه تکرار نمی کنه ولی همه چی میفهمه با اشاره میگه همه کارهاش دیر بود ۱۱ ماهگی دندون در آورد یکسالی نشست ۱۸ ماهگی چهاردست پا راه رفت دوسال جهار ماهگی راه رفت ولی واسه حرف زدن خیلی استرس دارم همش دوسال وقت دارم نمیدونم دیگه چیکار کنم
ببین پسر منم همین بود تازه سه ماه دیگ میشه چهار سالش ولی یکم حرف میزنم سه جمله سه جمله میگه مثلاً مامان آب بده یا تاب تاب عباسی هنوز مثل یه بزرگسال حرف نمیزنه خودم کم کم یادش دادم متولد فروردین ۱۴۰۰من که میخوام ۱۴۰۷بزارمش کلاس اول اشکال ندارن دیر بره مدرسه خودت حرف یادش بدی بهتره تا کفتار درمانی
منم باهاش کار می کنم هیچی نمیگه همش دو تا کلمه میگه خسته شدم دیگه
ناامید نشو پسر منم اول دوکلمه میگه بعد شد سه کلمه باهم ترکیب کرد مثلابگو بیا بزار بگه بیا بعد بگو بریم پسرت بگه بریم بازی سه کلمه بیا استپ بریم استپ کن بازی همین تا دور روز تکرار کن وقتی گفت جایزه بده بهش تشویقش کن ناراحت مدرسه نباش فوقش دیرتر بفرست چیزی نمیشه