2777
2789

هرخونه ای که میریم پردهاش یا زشته یا رنگش به وسایل خونه نمیاد

خیلی دوس دارم پرده بگیرم واسه خونه اما هی میخایم جابه حاشیم میگم فایده نداره! شاید خونه بعدی پنجرهاش‌اندازه‌این نباشه اونوقت به دردنمیخوره‌دیگه

بنظرتون چیکارکنم؟

شما که مستاجرین چیکارمیکنین

مگ پرده رو خونس😐

من مامانم خونه داره داده به مستاجر همچین چیزی نشنیدم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
مگ پرده رو خونس😐من مامانم خونه داره داده به مستاجر همچین چیزی نشنیدم

پنجره های خونها بلخره یه پرده ای دارن همینجوری لخت که نیستن🫠

ینی تاحالا هرخونه ای رفتیم نشده پرده اصلا نداشته باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنجره های خونها بلخره یه پرده ای دارن همینجوری لخت که نیستن🫠ینی تاحالا هرخونه ای رفتیم نشده پرده اص ...

وا😐چه عجیب ما همیشه خونرو خالی میدیم به مستاجر بعدی 

جالبه😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
وا😐چه عجیب ما همیشه خونرو خالی میدیم به مستاجر بعدی جالبه😂

😅

حالا اینارو بیخیال یا داره یانداره

سوال من اینه چیکارکنم وقتی هی میخام جابه جاشم پرده اندازه خونه بعدی شاید این نباشه

😅حالا اینارو بیخیال یا داره یاندارهسوال من اینه چیکارکنم وقتی هی میخام جابه جاشم پرده اندازه خونه ب ...

کلا تو‌خونه ای بیشتر از یه سال نمیمونید؟

هی نگوو نگوو 

یبار گرفتم بعد سر سال خونه رو فروختن بلند شدیم

واسه خونه بعدی کوتاه اومد اما همون زدم دیگه نخریدم 

هر جا بریم 

موجودی پرده هرچی باشه همون میزنیم و کم‌بیارم میخرم ارزونش رو 

۱۲ سال عروسی کردم هر سال میگیم این سال آخر مستاجری خونه بخریم همه چی رو نو میکنیم ولی هیچوقت هم خونه نخریدیم 😬

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم