2777
2789
عنوان

مامان بابام نمیذارن من دوست پسر داشته باشم بعد خودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست

دوس پسر که احازه نمیدن باید یواشکی داشته باشی😁

ولی منم تا ۱۷ سالگی اجازه نداشتم تنها تا سرکوچه برم ولی یروز زدم به سیم اخر پاشدپ اماده شدم مامانم گف کجا گفتم میرم با دخترا بیرون شروع کرد بحث کردن توجه نکردم گفتم من یه دختر جوونم میخوام جوونی کنم شما بالا برین پایین بیاین من میرم 

اوایل سخت بود اذیتم میکردن ولی وقتی چن بار رفتم و دیدن زنده برمیگردم خونه😁بیخیال شدن دیگ دانشگا هم ک رفتم ک کلا ازاد شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال بابا رل میخوای چیکارکم گرفتاری داریم حالا دغدغه رلم بهش اضافه شه

حالا رل هیچی من اعتقادات مذهبیمم باعث میشه رل نزنم ولی خب نیاز عاطفی دارم و ازدواجم که خواستگار رد میکنه مامانم 

دوس پسر که احازه نمیدن باید یواشکی داشته باشی😁ولی منم تا ۱۷ سالگی اجازه نداشتم تنها تا سرکوچه برم و ...

چه خوب که بی خیالت شدن خواااهر 

مادر من حتی نمیذاره عکس پروفایلمم عکس خودم باشه 🤦‍♀️

امیدوارم اونام یروز دست از سرم بردارن

حالا رل هیچی من اعتقادات مذهبیمم باعث میشه رل نزنم ولی خب نیاز عاطفی دارم و ازدواجم که خواستگار رد م ...

چندسالتونه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

زنشه میفهمی حالا اینکه بی دلیل خواستگارات رد میکنن اشتباهه حرف دلت بزنجوونای الان چشونه واسه رابطه ب ...

رابطه با نامحرم هیچی تا سرکوچم نمیزارن بره

بعدم شاید یکی دلش نخواد سنتی ازدواج بکنه

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن