2777
2789
عنوان

مامان بابام نمیذارن من دوست پسر داشته باشم بعد خودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست

چقدر خانواده روشنفکری داری😂

میگی دوست پسر میخوای زندت میزارن

من یه مدت از یه فروشنده خوشم اومده بود بعد اومدم به مامانم غیر مستقیم گفتم مامان این یارو پسره شبیه فلان بازیگره نیس مامانم از فردا نزاشت برم اون فروشگاهه😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یجوری میگی خودشون انگار دوتا زن و مرد غریبه ان! عزیزم اونا زن و شوهرن خب

حالا درسته سخت گیری زیاد رو مخ آدم میره اما من هیچوقت ندیدم پدر و مادری بدی بچشونو بخوان مخصوصا در مورد سختگیریشون برای داشتن دوست پسر و ارتباط با جنس مخالف

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

شما اصلا خوندی من چی نوشتم ؟حلال مگه ازدواج نیست ؟خب وقتی مامانم خواستگارا رو رد میکنه من چیکار کنم ...

آره عزیزم خوندم 

اینکه میگی حالا خودشون 

باید با مامانت صحبت کنی تا اگه خواستگار خوب اومد رد نکنن

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
زنشه میفهمی حالا اینکه بی دلیل خواستگارات رد میکنن اشتباهه حرف دلت بزنجوونای الان چشونه واسه رابطه ب ...

آره میفهمم که زنشه مگه من گفتم کارشون اشتباهه چرا از کاه کوه میسازی ؟ولی شمایی که نمیفهمی جوون احساس داره نیاز داره خیلیا شرایط ازدواجو ندارن خواستگارم که بزرگترا رد میکنن 

چقدر خانواده روشنفکری داری😂میگی دوست پسر میخوای زندت میزارنمن یه مدت از یه فروشنده خوشم اومده بود ب ...

نهههه من منظورم این بود از هیچ طریقی نمیذارن برم بیرون و... اونام بفهمن مثلا من یروزی رل زدم با خاک یکسانم میکنن

یجوری میگی خودشون انگار دوتا زن و مرد غریبه ان! عزیزم اونا زن و شوهرن خبحالا درسته سخت گیری زیاد رو ...

میشه بگی من کجای پستم گفتم کار اونا اشتباهه ؟

من گفتم خودشون باید این درک و داشته باشن که ماهم مث اونا نیاز عاطفی داریم 

مث این میمونه جلو آدم تشنه آب بخوری

خواستگارم که رد میکنن 

پس من چیکار کنم ؟

آره عزیزم خوندم اینکه میگی حالا خودشون باید با مامانت صحبت کنی تا اگه خواستگار خوب اومد رد نکنن

اون رد میکنه تحت هر شرایطی 

یه دلیلش اینه که خیلی سختگیره 

دلیل بعدیشم بخوام تایپ کنم طول میکشه

نهههه من منظورم این بود از هیچ طریقی نمیذارن برم بیرون و... اونام بفهمن مثلا من یروزی رل زدم با خاک ...

بیخیال بابا رل میخوای چیکار

کم گرفتاری داریم حالا دغدغه رلم بهش اضافه شه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡