2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفت چقدر زشته از الان داری میگی من وابستت شدم چرا بهم بیشتر زنگ نمیزنی توجه نمیکنی

خب اشنایی همینه دیگه نه اینکه هر روز و هر لحظه پیام بازی

الان اگر ایشون زرنگ باشن باید متوجه بشن که به نوعی دوست داری بیشتر مورد توجه باشی و کم بود توجه داری

وای چقدر رفتارت زشته الان مرحله شناخته نه ادعای اینکه وابسته شدی

عزیزم چ زشتی اسی داره میفهمونه یکی از نیازاش واسه زندگی مشترک همین توجه کردن و مهم بودنست شاید طرف اهل اینکارا نیست باید از الان مسخص شه فک میکنید امار طلاق و خیانت اینقد بالاس واسه چیه؟

واسه همین مشکلات کوچیکه ک کم کم بزرگ میشه ریشه دار میشه 

حالا اگ عقد بودن خوب بود ؟

اسی باید پیش صدتا مشاورو روانپزشک میرفت تا بتونه بااین موضوع کنار بیاد یاهر روز تو سرکله هم بزنن

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
حرفت چقدر زشته از الان داری میگی من وابستت شدم چرا بهم بیشتر زنگ نمیزنی توجه نمیکنیخب اشنایی همینه د ...

نه بابا😂😂😂وابسته چیه 

خب خواستیم باهم بیشتر آشنا شیم 

یعنی چی آخه هر ۴۸ساعت یه پیام بده بره 

تو یه مدت تو ذهنت زمان برای شناخت تعیین میکردی اگه شناخت پیدا کردی که اوکی؛ اگه پیدا نکردی ردش میکرد ...

نه بابا پسره اوسکوله ۳۱سالشه تاحالا دوست دختر هم نداشته نمیدونه چیکار کنه 

چرا با کسی ک دوسش نداری میخوای ازدواج کنیحالم بهم میخوره از این سنتیا

چه‌ربطی داره خدایییی تو وقتی با کسی رل میزنی هم‌اول علاقه‌نبوده‌بلکه طی زمان با ارتباط علاقه ایجاد شده 

عزیزم چ زشتی اسی داره میفهمونه یکی از نیازاش واسه زندگی مشترک همین توجه کردن و مهم بودنست شاید طرف ا ...

والا آدم برای اول آشنایی مگه ذوق نداره 

چرا باید هر دو روز یه بار پیام بده 

اونم یه سلام بده بره شناخت چجوری باید رخ بده اینجوری؟

اوسکلون میگه نمیدونم چی بگم

اسی من تاپیکاتو خواندم به نظرم چون یکی دیگ رو دوست داری رفتارت اینجوریه انگار مجبورت کردن و بود و نب ...

دقیقا همینه 

ولی انصافا جدا از اون مسئله  این پسره برام جذابیتی نداره 

تنها پوئن مثبتش خونه و ماشینیه که از باباش داره 

نه بلده دلتو بدست بیاره نه بلده پول دربیاره 

من برای چیش زنش بشم

والا آدم برای اول آشنایی مگه ذوق نداره چرا باید هر دو روز یه بار پیام بده اونم یه سلام بده بره شناخت ...

طبق گفته های روانشناسی دوران شناخت باید‌فقط حضوری حرف بزنین یعنی شده‌‌هر روز‌بری بیرون‌باهاش خیلی بهتره چت‌اصلا استاندارد نیس