2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا باید هرروز بهت پیام بده؟ مگه خواستگار نیست؟ دوست پسر و نامزدت نیست که برای آشنایی باید ۲۴ ساعت باهات در ارتباط باشه؟

بنظرم خیلی رفتار سبکی داشتی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیخوام

جواب منفی بده بزار بره دنبال زندگیش خب، شما خودت مگه نمیخوای باهاش آشنا بشی تو قالب پیام و تماس میتونی ازش سوالاتت رو بپرسی نشستی منتطر ایشون بهت پیام بده، رابطه یک طرفه به درد نمیخوره،

خندم میگیره ازین جماعت 

که با یه اسکرین چهار خطی اینجا شدن استغفرالله خدا

یعنی شما با یه اسکرین قضاوت میکنین این آقارو که خوبه یا بده 

فقط اونی که نوشته کنسله😂

دختر خوب شما به این نظرات کاری نداشته باش.کاری به این تاپیکت ندارم.ولی با نظرات این مردم که دارن یه اسکرین رو قضاوت میکنن لگد به بختت نزن

شما برو اصل مطلب رو بچسب 

کار پسره چیه .درآمدش چطوره .اخلاقش خوبه یا بده 

معیار هایی که تو میخای رو داره یا نه 

به نظر من عیب نداره که دختر و پسر تا بله برون زیر نظر خانواده ها با هم در ارتباط باشند 

بلاخره بحث یه عمر زندگیه .شما باید ببینی پسره چه خصوصیات خوب یا بدی داره 

عزیزم منم این مرحله رو گذروندم حس میکردم مردی که داریم آشنا میشیم هیچ حسی بهم نداره از درون داغون بودم منم نمیخواستمش بعدها که برادرم هی می‌گفت اینجوریه اونجوریه بیشتر حرف بزنید حتی من بعد نامزدی اصلا دلم باهاش نبود فقط میخواستم فرار کنم تا اینکه یه مدت همو از نزدیک بیشتر دیدیم چون شهر دیگه بود ما اومدیم شهرشون من یه هفته موندم کم کم شناخت بیشتر شد و حتی تو نامزدی یخ بود بعدها می‌گفت روانشناس بهم گفت چون تو زیادی عاطفی هستی از اول خودتو نشون نده چون هر دختری با دیدن اینهمه دوس داشتن وابسته میشه اگه طرف مقابلت اوکی بود توام حستو نشون بده بعده اینکه کامل ازم جوابه مثبت گفت خودشو نشون داد 

خندم میگیره ازین جماعت که با یه اسکرین چهار خطی اینجا شدن استغفرالله خدایعنی شما با یه اسکرین قضاوت ...

من قبلا با یه نفر تو رابطه عمیق بودم ولی ایشون تازه داشت خودشو جمع میکرد و یه کاری میخواست برای خودش راه بندازه به خاطر همون خانواده م مخالفت کردن 

و ایشون شرایطش خوبه ولی پسر جسور و زرنگی نیست ساده ست خیلی و این شخصیتشو دوست نداشتم 

و حتی با همون موضوع که قبلا دوست پسر داشتمم کنار اومده گفت مشکلی ندارم با اینکه خودش قبلا کسی نبوده تو زندگیش

هنوزم تاثیرات محبتا و رفتارای اون شخص تو دلم مونده و واقعا برام سخته وقتی هنوز فراموشش نکردم با یه نفر دیگه دارم صحبت میکنم

این موضوع رو همین خواستگاری هم میدونه بهش گفتم هنوز فراموشش نکردم 

اما از وقتی که این مسئله رو قبول کرد هیچ‌حرفی در موردش نزده 

عزیزم منم این مرحله رو گذروندم حس میکردم مردی که داریم آشنا میشیم هیچ حسی بهم نداره از درون داغون بو ...

نه عزیزم این بلد نیست بنده خدا تاحالا باکسی نبوده 

یه خورده ساده ست

تاحالا با کسی نبوده میگه همه چیو خودم باید بهش یاد بدم🤦🏻‍♀️