2777
2789
عنوان

کیا مثل من دلشون شکسته

89 بازدید | 11 پست

سه ماهه عقدم بابام خیلی پولداره برا خرید انگشتر شوهرم گف فقط نصف پول رو میدم خیلی بد شد جلو خانواده شوهرم الآنم نزدیک عروسیه برام هیچی نمیخرن حتی وقتی میگم گشنمه میگن به شوهرت بگو ولی من روم نمیشه خیلی تنهام...خیلی هم زور میگن حق ندارم شوهرمو ببینم زور کسی بهشون نمیرسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم سخته ولی در هر صورت ظاهراً از شون طرفداری کن بگو فعلا دستشون تنگه والا اینطوری نیستن خودتو ف ...

مشکل اینجاست که پولدارن همه می‌دونن

نه با همه اینا ازشون دفاع میکنم

مشکل اینجاست که پولدارن همه می‌دونننه با همه اینا ازشون دفاع میکنم

عزیزم مهم پول دار بودن نیست مهم اینه چقدر برای آدم ارزش قائل بشن و ادمو سربلند کنند جلو فامیل همسرت کاملا درکت میکنم منم از خونه پدرم تا امیدم امید یه هفته موندن ندارم 😢😢

عزیزم مهم پول دار بودن نیست مهم اینه چقدر برای آدم ارزش قائل بشن و ادمو سربلند کنند جلو فامیل همسرت ...

مرسی که درک میکنی واقعا تنهام وانمود میکنم حالم خوبه شوهرم متوجه نشه