2777
2789
عنوان

در زمان زلزله بم چند سالتون بود و اولین واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 121 پست

فقط خدا میدونه چه کسایی به اسم کمک رفتن و چه قدر از دست زن وبچه مردم طلا کشیدن بیرون چه قدر دزدی کردن

چه کمک های مردمی که توراه ها دزدیده شدن

میدونم که میگم

زلزله بم واقعا فاجعه بود یه چیز وحشتناک که قابل بیان نیست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عزیزم زمین لرزه هیچ جای دنیا قابل پیش‌بینی نیس چندین سال بعد از بم سونامی و زلزله ی ژاپن که باعث از ...

میدونی یه چیزی خیلی عجیبه 

چندتا از بازمانده های قدیمی که میشناسمشون میگن صدای انفجار بود و همه چیزی مثل انفجار بود خیلیا بدناشون تاول زده بوده 

حتی فوتی های خودمونم بدنش سوختگی داشته 

میگن بقایای یکسری از بازمونده های اتمی و هسته ای رو دفن کرده بودن که اینجوری شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوازده سالم بود یادمه جمعه روز جهانی کودک بود نشسته بودم پای تلویزیون برنامه میدیدم یهو برنامه قطع ...

میگفت بوی تعفن شهرو گرفته بود چون خونه ها خشتی و گلی بود بیشتر تخریب شده بود و تلفات بیشتر شده بود.. میگفت به مردم چراغ والور و پتو و چادر میدادیم یه پیرمردی کنار خونش تو سرما نشسته بود بهش میگفتم برو وسایل بگیر میگفت میترسم از اینجا برم وسایل خونه رو بدزدن روز بعد بابام میگه رفتم براش جادرو وسایل گرمایشی ببرم ولی نبود.. 

شما از مامان منم بزرگتری چه جالب 

من خیلی خیلی کوچیک بودم ولی اون موقع چون عادت به اخبار بد نداشتیم بعد یه آهنگ خیلی غمگین هی ها ها ها ها ها هی هاها طوری هم میذاشتن با مردمی که آجر پاره از سقف می‌افتاد رو سرشون جنازه ها گریه ها و درخواست کمک و....و من که حتی درکی نداشتم گریم میگرف !با احساسات یه بچه بازی کردن 😂الان اخبار تلخ تری رو گذروندیم ولی خودمونیما چه پوست کلفت و بی تفاوت شدیم چون قدیم خیلی یادمه سر این زلزله مردم احساساتی شدن 🤥

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
فقط خدا میدونه چه کسایی به اسم کمک رفتن و چه قدر از دست زن وبچه مردم طلا کشیدن بیرون چه قدر دزدی کرد ...

دقیقا من مادر بزرگم رفته بود گفت نتونستن خیلی جاها و آواز برداری کنن مجبور شدن روی آوار که روی اجساد افتاده رو صاف کنن

آمار تلفات هم دروغه ، آنقدر بالا بود که مجبور شدن بگن ۷۰ هزار نفر تا هم قابل باور باشه و هم کمتر از واقعیت باشه 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

فقط خدا میدونه چه کسایی به اسم کمک رفتن و چه قدر از دست زن وبچه مردم طلا کشیدن بیرون چه قدر دزدی کرد ...

واقعا دزدی کردن🤔🤯🤯🤯🤯

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من هنوزم دلم میگیره برای زلزله بم و کرمانشاه و حادثه پلاسکو وکشتی سانجی و هواپیمایی که اشتباه زدن ومتروپل و…شاید خیلی هارو یادم نیاد

این ملت کم داغ ندیدن

خون میچکد ازدیده دراین کنج صبوری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دقیقا من مادر بزرگم رفته بود گفت نتونستن خیلی جاها و آواز برداری کنن مجبور شدن روی آوار که روی اجساد ...

واقعا من شنیدم کسایی که دست زنی که النگو داشته وقطع شده بوده برداشته والفرار

۱۸ ساله بودمپیش دانشگاهیکنکور داشتمدیگه تا یه ماه تلوزیون روشن میکردیم یه خروار خاک نشون می داد و می ...

وای آره همون عجب رسمیه رسول نجفیان صداش تو گوشمه من در نهایت طفولیت بودم تازه زبون باز کرده بودم ولی یادمه😂و اون خروار خاکی که گفتی 

مردم اون موقع احساساتی بودن الان دیگه سر شدن چون اخبار زیادی به گوشمون میرسه اون موقع یه تلویزیون بود و 4تا شبکه و یه خبر سالها ماندگار بود الان ثانیه ای اخبار منقضی میشه برا همون عادت کردیم و واکنشی نشون نمیدیم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
واقعا دزدی کردن🤔🤯🤯🤯🤯

اره یکی دوروز بعد ایست و بازرسی گذاشتن ورودی و خروجی شهر نمیزاشتن ادمای عادی راحت رفت امد کنن تا دزدی نشه میرفتن طلاهای مردم رو زیر اوار میدزدیدن از دست جنازه ها طلا در میاوردن حتی بچه هارو هم میدزدیدن