2777
2789
عنوان

در زمان زلزله بم چند سالتون بود و اولین واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 121 پست
خانما اینا هیچی باید بشینیم هر شب دعا کنیم که تهران زلزله نیاد وگرنه تلفاتش میلیونی خواهد بود ...و ه ...

وای اره محل ما ک رو گسله نههههه حرفشو نزن نههههه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

۷۰ هزار اشتباه نیست؟یک سال جنگ تحمیلی اینقدر شهید نداده😐😵‍💫

جمعیت بم ۱۱۰ هزار تا بود پس از زلزله یک سوم مردم بم زنده موندند و گفته شده تقریبا ۷۰ هزار نفر طبق نظر مسئولین بم کشته شدند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر بزرگم چند روز بعدش رفته بود اونجا 

یکی دو هفته موند بعد با یک پسر بچه برگشت 

هرکاریش کردیم حاضر نشد رهاش کنه گفت خودم نجاتش دادم خداوند به من مقام مادریشو داده 

بهزیستی گرفت بچه رو ازشون مادر بزرگم هر روز گریه میکرد و سر از دعا بر نمی‌داشت 

بعد چند سال دوباره پسر برگشت خونش ، گفت آنقدر اذیتشون کرده گفته من مادر خودمو می‌خوام (مادر بزرگم)🥲

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خرداد و مرداد ۸۲ و ۳۵ دقیقه قبل از زلزله اصلی مردم بم در شرق ایران و کیلومترها دور از آشوب پایتخت کر ...

چ بد

ولی خب زلزله رو خیلی نمیتونن تشخیص بدن تو هیچ جای دنیا

تو همین هواششناسیشم موندن والا

میگن کولاک میاد یهو میبینی هو افتابی میشه🤦‍♀️

دوازده  سالم بود یادمه جمعه روز جهانی کودک بود نشسته بودم پای تلویزیون برنامه میدیدم یهو برنامه قطع شد و اوار زلزله تو بم رو نشون میداد دیگه کلا برنامه های تلویزیون کنسل شد و شد تصاویر زلزله😢😢😢همون روز بعد بابام و چند نفر دیگه از طریق یه ارگانی رفتن کمک و کلی جنازه از زیر خاک دراوردن.. فقط یک زن وشوهری رو زنده از زیر اوار دراوردن که انگار سر شب که پسلرزه میشه اینا میرن زیر تختشون میخوابن و همینم نجاتشون میده خاطراتی که بابام ازون موقع تعریف میکرد هنو یادمه.. 

خانما اینا هیچی باید بشینیم هر شب دعا کنیم که تهران زلزله نیاد وگرنه تلفاتش میلیونی خواهد بود ...و ه ...

یه زمانی یه دوستم گفت تو کلاس هلال احمر استاد با چند تا ماژیک رنگ های مختلف کل تخته رو خط خطی کرد گفت این چیه 

هرکی یه چیزی گفت 

تهش استاد گفت این وضع سیم کشی و لوله کشی آب و گاز تهران هست همین قدر درهم

زلزله بیاد از بالا آتش سوزی هست از زیر موش های گنده گنده 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

یک سال و ۳ ماه 

بعدا یکی از همکلاسی های مدرسه ام بم بود که پدر مادرش از دست داده بود و سرپرستیش برای خانواده ای بود که با ما همشهری بودن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه زمانی یه دوستم گفت تو کلاس هلال احمر استاد با چند تا ماژیک رنگ های مختلف کل تخته رو خط خطی کرد گف ...

تهران اوضاعش وحشتناکه

زلزله ۵ ریشتری هم می‌تونه آوار کنه تهران رو 

همه ساختمون ها پر خطر هستن و دقیقا هیچ مهندسی سر کار این مسائل نبوده...

خدا نیاره‌ اون روز رو💔

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

حالا من چند سال پیش که سر پل ذهاب زلزله اومد دقیقا چند روز بعدش حامله شدم زنگ زدم آبجیم گفتم به کسی نگیا جواب آزمایشم مثبت شده آبجیمم گفت باشه شب شام خوردم بعد رفتم سرویس بهداشتی یهو دیدم وای خونه داره میلرزه اومدم بیرون شوهرم گفت نترسیا چیزی نیست آهن خالی کردن بیا پیش من منم چون روبروی بیمارستان بودم فکر کردم یا بیمارستان خراب شده یا زلزله است واقعا بعد دیدم مامانم زنگ زده ضجه میزنه اره تو حامله ای نگفتی نگ آبجیم از سر کار رفته خوابیده زلزله که اومده پاشده وسط پذیرایی داد زده وایی فلانی حامله است😕😕😕😕

فکر کنم سال ۹۶ بود چون پسرم متولد ۹۷

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک