2777
2789
عنوان

در زمان زلزله بم چند سالتون بود و اولین واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 121 پست

چهارسالم بود اخبار داشت میگفت مهمون داشتیم یادمه همه ناراحت شدن گریه اشون کرفته بود خانوما

منم خیلی گریه کردم بااینکه بچه بودم یادمه خیلی دلم میسوخت براشون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸ سالم بود 

پای تلویزیون گریه میکردم 🥲

و هر شب براشون دعا میکردم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

من ۹ سالم بود و خیلی استرس بم وارد شد شبا از ترس زلزله نمیخابیدم قدم کوتاه موند

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من سه ماهم بود ، البته بم زندگی نمی کردم ولی عمم با پنج تا پسرش و شوهرش زیر آوار فوت شدن ، یه پسرش که شهر دیگه بود زنده موند 

خلاصه که با اینکه اون موقع چیزی نمی‌فهمیدم قلبم درد میگیره از این جریان وقتی ازشون یادمیشه خیلی همه ناراحت میشن 

جالبه می‌خواسته بیاد شهرما  منو ببینه خیلی ذوق داشته از پشت تلفن قربونت صدقم میرفته

من سه ماهم بود ، البته بم زندگی نمی کردم ولی عمم با پنج تا پسرش و شوهرش زیر آوار فوت شدن ، یه پسرش ک ...

خدا بیامرزدشون چه عمه خوبی بوده! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خانما اینا هیچی 

باید بشینیم هر شب دعا کنیم که تهران زلزله نیاد 

وگرنه تلفاتش میلیونی خواهد بود ...

و همه چیز خراب میشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

خرداد و مرداد ۸۲ و ۳۵ دقیقه قبل از زلزله اصلی مردم بم در شرق ایران و کیلومترها دور از آشوب پایتخت کر ...

عزیزم زمین لرزه هیچ جای دنیا قابل پیش‌بینی نیس 

چندین سال بعد از بم 

سونامی و زلزله ی ژاپن که باعث از دست رفتن نیروگاهشون شد رو هیچکس نتونست پیش بینی 

درحالی که هم ژاپن پیشرفته اس و هم چند سال گذشته بود

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
جدی تو زلزله بودی؟

ن بابا تو تلویزیون دیدم من تهرانم😂😂😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۹سالم بود درکی از زلزله نداشتم ظهر بود یه یه دفعه دیدم کل خونه داره میلرزه از جا کنده میشه ک رد شد رفت چند ساعت بعدش تلوزیون نشون داد زلزله با بم چه کرده و چند روز بعدش صبحی بودم رفتم مدرسه دیدم همه دارن کمک میارن ک بره بم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من ۹ سالم بود و خیلی استرس بم وارد شد شبا از ترس زلزله نمیخابیدم قدم کوتاه موند

منم 9 سالم بود

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یادمه صبج بود داشتم صبحانه میخوردم برم مدرسه

۱۰ ساله بودم

لیوان شیر رو بردم بالا دیدم داره کابینت تکون میخوره

مامان دویید تو آشپزخونه 

گفت زلزله بود گفتم آره 

رفتم مدرسه

همه از زلزله حرف می‌زدند

فکر میکنم پنج شنبه بود

از مدرسه برگشتیم

با اقوام و فامیل رفتیم مرقد امام

شب برگشتیم تو خونه(مامان و بابام نیومده بودند)

دیدم مامانم بغض داره

گفت اینطوری شده

تی وی کپه کپه خاک نشون میداد 

و اینکه آوای بار اونجا جمله ی سه روز عزای عمومی رو شنیدم

پس لرزه هاش خیییلی زیاد بود.

جالبه بعد ازدواجم به خاطر تصادفی  که داشتیم ۷ روز تو بم موندیم

با هر آژانس و تاکسی حرف میزدیم هیچ کدوم خانواده از دست نداده بودند

و فقط از فامیل هاشون می‌گفتند

و اینکه بازار قدیمی بم کاملا پا برجا بود.