2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 279 پست
تیر ماهی ها که خوبن مهربون دلسوز دست دلباز کاری به کسی ندارن ولی خدایش خیلی لجباز هستن

اره اینو قبول دارم

و اگه از یکی بدشون بیاد پوزشو به خاک می مالن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه چیزایی☹️😁😁😁چمیدونم والا دقت نکردم اصلا، فقط می‌دونم با آدمایی که افکار پوسیده دارن و خیلی نصیحت میکنن و یا آدمایی که خیلی زیاد انرژی دارن زیادی خونگرم هستن نمیتونم بسازم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
اینو راست میگی واقعا.. منم دیدم

کدوم ماهو دوس دارین 😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مهرماه. شوهرمه کلا نمیسازم باهاشون  .همشون لوس و  تنبل و سست عنصرن .  با دی ماهی ها خیلی جورم  مجردیم هر چی دوس پسر  دی ماهی داشتم همشون ادمای زرنگ تلاشگر و اینده نگر بودن . دخترای دی ماهی هم همینطورن 

ای بابابیا خودم باهات بسازم نظرتو عوض کنم😂😍ماچ بدهه😂

😘 ولی  اخرش بازم دعوامون میشه هااا....ابانیا یه اخلاقی دارن که دلشون میخواد بردیگران تسلط داشته باشن واین برای خیلیا از ماهها غیرقابل پذیرشه.‌به همین خاطر نمیسازن..وگرنه خیلی دلسوزن

پارسا پسرمامان😍
دی ماهیا بچه های خوبی تربیت میکننتو مهمونی فامیلی اگه دیدی یه دختر ساکت و اروم و مودب نشسته یه گوشه ...

وای مامانم تو یه سنی دیوونم کرده بود انقدمیگفت رسمی و درست رفتار کن

ب پوششم گیر میداد

خیییلی رسمیه مامانم و منم بی خیال و هیچی برام مهم نیس

اره 

ب ت چ

عزیزم ببخشید که شما مسولیتش به عهده گرفتید وازش انتظار برده گی دارید

وا یعنی چه بردگی چیه من منظورم کارها شخصی خودش هست اعصاب ندارین همه چی میگین

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

من خودم دی

دوتا دوست هستیم آبان و  خرداد

ولی خیلی خوبیم باهم 😁😆

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰