2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 273 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا همه که نه ولی من اینجوری نیستم😂😂😂خودت متولد کدوم ماهی؟

گفتم باحترام به همه ببین من از داییم وزندایی وخاله و دختردایی وعمو پسرعمو خیلی های دیگه دوروبرم خردادین

خواهرشوهر و دوست صمیمی و چندنفر دیگه ابانی

همشون این خصوصیت ودارن خیلی دمدمی مزاجن

من خودم مهر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عزیزممممپیشاپیش مبارککک

🙏🏻🌹

ممنون

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
آبان، فروردین، دی

بیا باهات رفیق شم نظرتو عوض کنم😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

آذر

اردیبهشت 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

مث منی تو اصلا هیچیشون نمیفهمم نمونه اش خواهر شوهرم کلا دیونه اس خردادیه

بحث خواهر شوهر متفاوته 

هر ماهی باشه دیوانس 

مال منم شهریوره دیوانس😁😁

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ولی من خواهرم آبانی هست اصلا حسود نیست ولی یه آبانی میشناسم خیلی مغرور و حسوده فقط دلش میخواد خودش ا ...

استثنا هم هست دیگ 

از شانس من هرچی آبانیه دور و برم ریخته🤦🏻‍♀️

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

خودتون چه ماهی هستید؟

مهر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آذراردیبهشت

موافقم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...