2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 280 پست
اذر و تیر با هم خیلی بدهمثل مامان و بابای من

متل من وشوهرم 

غزش متنفر شدم کاش زودتر یکی مشتلق مرگش رو برام بیاره.

درکتون میکنم .تو اون خونه شما هم عذاب میکشین .خیلی سخته.

تیر ماهیا معمولا خود شیفته ان .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متل من وشوهرم غزش متنفر شدم کاش زودتر یکی مشتلق مرگش رو برام بیاره.درکتون میکنم .تو اون خونه شما هم ...

منکه ۷ ساله ازدواج کردم از اون خونه اومدم

ولی تورو خدا اگه بچه داری جلوی اونا دعوا نکن

من از بچگیم خاطرات دعواهای وحشتناکشون تو ذهنمه

تا همین الان که نزدیک ۷۰ سالشونه

فروردینی ها کمی رک کو هستن. وهمیشه حالت تهاجمی دارن.ولی در کل معریچبون ودل پاکن.

اردیبعشتیا  تو دارن ومغرور

خردادیا  مودی هستن .وزیادی شوخی هایی میکنن که ادم خوشش نمیاد

تیر ماهیا پول دوست هستن.خود شیفته هستن .همیشه میگن حرف حرف من باشه .طرف مقابلشون رو نمیبینن.

مردادیا  باید با وسواس گونه باهاشون برخورد کنی .در کل دل مهربونی دارن.

شهریور ماهیا .زخم زبون زن .نمیدونن کی وکجا چجوری حرف بزنن .حرفهاشون شدیدا نیش دار.  ادم از عقرب نیش بخوره از شهریوری نیش نخوره

مهر ماهیا با عدالتن .اکثرا با عدالت قضاوت میکنن

ابان ماهیا خیلی با سیاست هستن .موذی هستن .

اذر ماهیا .ولخرج.رک گو دل پاک .ولی دستشونم هیچ وقت نمک ندارع هیچ وقت

دی ماهیا کاملا جدی هستن .اهل شوخی نیستن .ولی گاهی هم بد حرف میزنن

بهمن ماهیا رمانتیک .ومهربون 

اسفند ماهیا .سنگ صبور .بساز با هر شرایطی.

منکه ۷ ساله ازدواج کردم از اون خونه اومدمولی تورو خدا اگه بچه داری جلوی اونا دعوا نکنمن از بچگیم خاط ...

من نه ولی شوهرم همیشه پیش اونا دعوام میکنه.کتکم نیزنه و....

دخترم غز استرس تپش قلب کرفته.

انقدر که خود خواهه ذلیل مرده .اصلا براش مهم نیست

فروردینی ها کمی رک کو هستن. وهمیشه حالت تهاجمی دارن.ولی در کل معریچبون ودل پاکن.اردیبعشتیا تو دارن ...

مهر ماهی و عدالت شوخی هست .فقط بلدن حرف بزنن تو عمل صفر هستند .مسئولیت پذیر فقط در برابر خودشون ‌.به خودشون وظاهرشون خیلی اهمیت میدن .حرفهای روشنفکرانه هم تا بخوای میزنن .طبل تو خالی 

دوستان توجه کنید بر اساس تجربه دارن میگنپس اگه اسم ماه تولدتون رو گفتن گارد نگیرین.همه مثل هم نیستن✨

دقیقا مثله یه آدم بی شخصیت که من گفتم بعضی کارای فروردین ها منو کلافه میکنه توهین هم نکردم برگشته بهم میگه شتر واقعا متاسفم واسه بعضی ها

بابام تیرهبی خیالن نسبت به پول خرج کردن و ایناخوش گذرونن اگه موقعیت داشته باشنصبور اکثرا

دقیقا 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
🤣🤣🤣🤣 آبانی هستی دیدم 👌😅 شانس من ابانیا دور و برم همشون اخلاقش ن تند بود. البته دور از شما باشه ...

عزیزدلمی شماااا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بدنیستن یا صفرن یا صدخوب باشن خیلی خوبن خیلیبدباشن خیلی بدن خیلی

خدایی این حرفتم قبول دارم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...