2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 279 پست
منم ابانم لی با مردای ابانی اصلا نمیسازم..اصلا شبیه زنای ابانی نیستنطبل تو خالی

زنای ابانی بینظرن مثل عمه خودم مهربون و دلسوز

ولی مردای ابانی رو خوب گفتی طبل توخالی🤣

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
منم بهمنیم😂❤️اره اونام همینن خاله زنک زبون تند فضول زبونشون انگار نیش عقربه همچین میچزونن ادمووووو ...

خدا صبرت بده خاهر

وای بهمنی هستی😍😍😍😍

بهمنی ها لنگه ندارن تو مهربونی

خونتون یه گوهر داشته باشه اونم تویی❤️

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فروزدینیا اطرافم متاسفانه خیلی عذابم دادن

وای... متاسفم. دوست داری یکم بیشتر توضیح بدی؟

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

زنای ابانی بینظرن مثل عمه خودم مهربون و دلسوزولی مردای ابانی رو خوب گفتی طبل توخالی🤣

دیدم کع می گم...

همشون همیننا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

وای... متاسفم. دوست داری یکم بیشتر توضیح بدی؟

اره عزیزم

ما تو یه اکیپ بودیم که دو نفرشون فروردینی بودن..

جفتشونم توی جمع چندین بار تحقیرم کردن... 

منم اون موقع ها سنم کمتر بود خیلی بی زبون بودم می رفتم دزدکی گریه می کردم..

کلا نگاه از به پایینی داشتن به بقیه به شدت هم بقیه رو کوچیک می کردن جفتشون..

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره عزیزمما تو یه اکیپ بودیم که دو نفرشون فروردینی بودن..جفتشونم توی جمع چندین بار تحقیرم کردن... من ...

وای چه آدمای نفرت انگیزی. زورشون به کوچکتر از خودشون رسیده

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

خدا صبرت بده خاهروای بهمنی هستی😍😍😍😍بهمنی ها لنگه ندارن تو مهربونیخونتون یه گوهر داشته باشه اونم ...

عزیزدلممممم فدات بشم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اره خواهر خدا صبرایوب بده من😂

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

منم با فروردینی ها نمیسازم حسودن و کنترل رو زبونشون ندارن و تلخن...البته قطعا فروردینی خوبم هست ولی ...

تا حدی قبول دارم. صد البته که ادما با هم فرق دارن . منم موقع عصبانیت زبونم تند و تیز میشه. سعی میکنم درستش کنم😅