2777
2789

بچه ها من از شهری که داخلش دانشجو ام تا شهر خودم تقریبا ۱ساعته ک دائم در رفت و امدم

زمانی ک خوابگاهم حالم خوبه اما زمانی ک میرم خونه فضای خونه سنگینه 

چند وقت بود ک وقتی میرفتم خونه شبا خواب بد میدیدم 

بوهای عجیب تو خونه میومد 

یه وقتایی از خواب میپریدم حس میکردم ضربان قلبم بالااس

بااین حال توجهی نکردم تا دیشب که 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دیشب که ... چی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

تا اینکه دیشب من و ابجیم خونه تنها بودیم اون برای کنکور میخونه 

منم حموم بودم 

بعد اومدم تو اشپزخونه لباس چرکامو از ماشین در اوردم ببرم بالکن پهن کنم 

نگام افتاد تو سالن به خدا یه هاله سفیددد کمرنگ تو اتاق نصف قد من 

من خشکم زده بود توان جیغ زدنم نداشتم حتی 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

خببببب

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تا اینکه دیشب من و ابجیم خونه تنها بودیم اون برای کنکور میخونه منم حموم بودم بعد اومدم تو اشپزخونه ل ...

کلا بدنم سست بود ضربان قلبمم بالا 

اصلا نای جیغ زدن و اینام نداشتم

از دیشب ک تعریف کردم خواهرم میگه خیالات برت داشته 

اما خودم با چشمای خودم دیدم

نمیتونم به اون سمت خونه نگاه کنم 

خوابم نمیبره مدام میاد تو ذهنم 

خببب

همین دیگه 

اون هاله یا هرچیز سفیدی ک دیدم با سرعت غیب شد 

همین دیگه اون هاله یا هرچیز سفیدی ک دیدم با سرعت غیب شد

چند بار ایت الکرسی بزار پخش بشه با صدای بلند 

و از مامانت بپرس کسی نیومده مشکوک باشه خدای نکرده دعا بزاره و اگر دعا پیدا کردید بازش نکنید بد تر میشه پارش کن بسوزونش و توی اب روان بندازش

هله دان دان دان هله یدانههههه😂🗿
همین دیگه اون هاله یا هرچیز سفیدی ک دیدم با سرعت غیب شد

چند بار ایت الکرسی بزار پخش بشه با صدای بلند 

و از مامانت بپرس کسی نیومده مشکوک باشه خدای نکرده دعا بزاره و اگر دعا پیدا کردید بازش نکنید بد تر میشه پارش کن بسوزونش و توی اب روان بندازش

هله دان دان دان هله یدانههههه😂🗿
چند بار ایت الکرسی بزار پخش بشه با صدای بلند و از مامانت بپرس کسی نیومده مشکوک باشه خدای نکرده دعا ب ...

ممنون عزیزم 

اره ایه الکرسی میخونم همش

نمیتونم صبر کنم مامانم اینا برگردن میخوام جمع کنم برم خوابگاه