2777
2789
عزیزم مطمئنم که مادر خوبی داری و خودت هم خوب آگاهی داری از نوشتنت مشخصه ک از این جوای مسموم فاصله دا ...

مادر خوب که نه ... همه فکرش دنبال درسمه و من باید شبانه روز درس بخونم:)) البته تو سمپاد یه چیز خیلی طبیعی هست اما من واقعا این حجم از فشارو نمیتونم تحمل کنم سختمه 🥲

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

اون بچه ۱۰ساله ک قراره بره جامعه چی میدونه؟که حالا بیاد همچین چیزاییم اگاهی داشته باشه.والدین بچشونو ...

عزیزم ما سعیمون و میکنیم و می‌سپاریم به خدا البته خب من خودم رفت و آمد به مدرسه زیاد میکنم یک مدت نماینده شدم که بیشتر دخترمو ببینم

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتون بشم♥️لطف داریدحتی تا بحال در حد سلام و پیام هم سمت پسری نرفتمبله خیلیییی مواظب خودم هستمچقد ...

تنها انگیزم برای اینکه بچه داشته باشم : 

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

کاش منم اینجور بودم:))مث دختر شما.ولی حتی الانشم نیستم حتی الانچقدر دوس داشتم راحت باشم باهاشون.بیام ...

گلم من خودم مادر خوبی نداشتم مادرم فقط خودش برا خودش مهمه بعد پسراش 

من تصمیم گرفتم بچه دار شم و تمام کمبود هام و برای بچم جبران کنم

خودت زندگی خودت و بساز گلم شاید ماهم اینجوری باید رشد کنین و قوی بشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ما سعیمون و میکنیم و می‌سپاریم به خدا البته خب من خودم رفت و آمد به مدرسه زیاد میکنم یک مدت نم ...

به دخترت از الان بگو همه چیز رو درباره بچه ها

چون اگه ندونه می‌ره از بقیه می‌پرسه و ...

خانومایی که بچه نوجوون دارید یا کلا بچه دارید خیلی مراقب باشین من مامانم اوردتم سمپاد الانم تا حالا خدا رو شکر معدلم ۲۰ بوده ولی بازم تو محیطی که هستم با این که سرم تو لازمه اما خیلی چندش اوره 

اره دقیقایه کوشی با اینترنت دادن دست بچه ها دیگه پیگیری هم نمیکنناره منم برای دخترم میترسممیگم خدا ک ...

فقط با دخترت رفیق بلش و خودت و باباش وقتش و پر کنید با درس کتاب ورزش تفریح از زیبای هاش و ارزش هاش بگید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونتون بشم♥️لطف داریدحتی تا بحال در حد سلام و پیام هم سمت پسری نرفتمبله خیلیییی مواظب خودم هستمچقد ...

فدات دخترم منم مثل مادر خودت بدون از خدا میخوام همیشه موفق باشی و پیشرفت کنی و به همه جاهای خوب برسی و یک عشق واقعی یک مرد خوب بیاد تو زندگیت و قدر تُ بدونه و باهم خانواده خدا تشکیل بدید مطمئن باش تو که ارزش خودت و حفظ میکنی خدا و تمام کائنات برات بهترین رو رقم میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر خوب که نه ... همه فکرش دنبال درسمه و من باید شبانه روز درس بخونم:)) البته تو سمپاد یه چیز خیلی ...

منم یه مدت دخترم و نوشتم کلاس های تیزهوشان دیدم برا آزمون ها به ذهنش و وقتش فشار میاد گفتم ولش کن از قید هزینه هاشم گذشتم

به خواست خودش رفت مدرسه شاهد چون پدربزرگش شهیدجانبازبود

الان خودش با این محیط بیشتر ارتباط داره

میگه مدرسه قبلی اذیت میشد از رفتار همکلاسی هاش

دخترم حتما هوش خوبی داری که مادرت انقد پشتته اما خب بگو مامان من الان سن نوجوانیمه و تفریحات و خوش گذرونی های الانم و میخوام استفاده کنم درسم با برنامه ریزی میخونم اگه من الان فقطط درس بخونم اصلا بشم نابغه پس این روازم و که نتونستم استفاده کنم چی؟دخترم بشین با مامانت حرف بزن رفاقتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دخترت از الان بگو همه چیز رو درباره بچه ها چون اگه ندونه می‌ره از بقیه می‌پرسه و ...

تا حدودی گفتم اما انقد و واقعا نمیدونم چجوری بگم

بعضی شبا میگم بیا بشینیم بریم تو اینستا کیلیپارو می‌بینیم بعضی چیزای عجیب و مسخره رو میذارم ببینه میگه مامان چرا اینا این کارارو میکنن میگم خب اینام یجورشن تو جامعه همه جوره آدم هست

میگه چرا بعضی دخترا موهاشون و مثل پسرا میکنن مثل پسرا خرف میزنن فحش میدن....میگم اونا خودشونو پیدا نکردن شاید خودشون و دوست ندارن

اما هنوز نتونستم بهش بگم حتی بعضی دخترا خطرناک تر از پسران 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب اگه ایدز داشته باشن چی

مجدد به شما چه ربطی داره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

کسی از تو نظر نخواست .بی تربیت کی بودی تو؟

وقتی رو من ریپ میزنی از عمم انتظار نظر داری؟ 😂

سایت هم عمومی خصوصی نیست 

بی تربیت هم آدم فضول ک تو روابط دیگران دخالت میکنه 

ریپ نزن رو من حوصله ندارم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

فدات دخترم منم مثل مادر خودت بدون از خدا میخوام همیشه موفق باشی و پیشرفت کنی و به همه جاهای خوب برسی ...

ولی خیلی خوبه که باباش باهاش رفیقه ، قشنگ صمیمیشون کنید .. من از پدر شانس نداشتم هر حرفی باهم بزنیم تهش دعواست اصلا نمیتونم بهش بگم یه شارژ واسم بگیر وقتی نزدیکش میشم دستو پام میلرزه ... بچگیمو هیچوقت نتونستم با بازی پر کنم چون هروقت صدامون در میومد بابام با کمربند سیاهم میکرد ، حتی تو سن ۵ سالگی 

امیدوارم دخترتون بهترین هارو تجربه کنه ✨