2777
2789

پدرم فوت شده، چند ماه پیش

ما کارهای انحصار وراثتو انجام دادیم، همه چی،، مالیات و....  

الان زمان این رسیده ک بریم سند رو انتقال بدیم بنام هرکسی ک میخایم 

ما پنج تا خاهر برادریم 

تصمیم گرفتیم خونه رو بنام یکی از داداشام بکنیم همه راضییم ک ب نام داداشمون بشه 

اما دوتا خاهر برادر ناتنی دارم ک از پدر یکی هسیم، میترسم الان امضا کنن تو محضر،،،،،، بعد بزنن زیرش

باید چیکار کنیم؟؟؟ ک هیجوقت ب هیچ عنوان نزنن زیرش 

جون ازونا مطمعن نیسم 

میترسم یهو بیان بگن پشیمون شدیم یا مثلا بگن ما امضا نکردیم خلاصه ب هر طریقی واسه این سند مشکل ایجاد کنن 

چی باید تو سند ذکر بشع؟؟ک کاری نتونن بکنن

بدون هبه و این حرفا لازم نیست؟؟؟ 

هرجی میتونید بگید

بهتره با وکیل کاربلد مشورت کنید

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم اینجا جوابتو نمی گیری قشنگ برو با ی وکیل صحبت کن چون اینجا بیشتر حرفای معمولیه این سوالت خیلی ...

دقیقا

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
اشتباه میکنید که میزنید به اسم یه نفر بعدا پشیمون میشید حتما چرا تفکیک نمیکنید سهم هر کس رو

فکر همجاشو مردیم 

توروخدا فقط جواب سوال منو بدید 

ما زمان حیات بابام هممون بغیر داداش کوچیکم یچی بناممون شده

فقط، بگید چیکلر کنیم خاهر برادرام کاری نتونن بکنن

توی برگه بنویسین از زمان امضاء شدن این مدرک، هر گونه برگه، دستخط یا قرار داد دیگه ای مبنی بر اینکه این خونه به کسی دیگه ای تعلق داره فاقد اعتباره و همه با رضایت کامل و بدون اجبار این برگه رو امضاء کردن و امکان برگردوندن ملک وجود نداره