2777
2789
عنوان

بنظرتون دابسمش بفرستم برا پسره

98 بازدید | 19 پست

خب دوسش دارم. ولی اون زیاد پیام نمیده توی حضوری اخلاقش خوبه ها

مثلا یک هفته پیام نداد منم ندادم 

خودش یه پست فان فرستاد.. 

ینی چی بنظرنون دوسم نداره؟ 

دابسمش گرفتم دلم میخاد بفرستم براش نمیدونم چی کنمم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

تاپیک قبلتم همگی گفتن ن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی پست قبلیت هم گفتم نده 

بازم میگم نده 

اگه خیلی دلت تنگه پاشو برو همین الان بده 

اطمینان ۱۰۰٪ داری بهش؟؟

همسرته؟؟؟

خواستگاره؟؟؟

هیچکس تو نیس 

پس انقد خودتو خار نکن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چرا؟

برات وقت نمیزاره.

سرش جایی گرمه.

این رابطه رو الکی نگه داشته.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد