یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ار راستی شاید رو مخمن بشدت منو خسته نشون میده چه عملی کنم
گشنگه که،😕
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میترسم شناسایی شم ولی فکر کنم اره همونطور که دوستان گفتن شاید خمار باشه خیلی خسته نشونم میده عملی نی ...
ینی پلکت نیمه بازه ؟عمل که داریم بلفارو برای رفع افتادگی اما اگه رو بیناییت اثر منفی ندارد و جلوه چشم هم زیبا باشه عملو بی خیال
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
میدونی چیه ازین مدل قشنگا هم نیست لامصب😂پلکام یکیش بیشتر اون یکیه حس میکنم چشام رو بزرگ و کوچیک نشو ...
درسته یحمتل افتادگیه البته اگه از بچگیت اینجور بوده نمیدونم اما یحتمل افتادگی باشه هزینه عملش پایینه و هم عمل بی دردسر و راحتیه چیزی که من شنیدم بچه ها جای بلفارو گفتن کنتو اما کنتو گوشه چشمو بالا میبره من فکر کنم پلک شما لازمه کامل اصلاح بشه البته من ندیدم نظرم از روی حدس هستش