2777
2789
عنوان

بچها من ایراد دارم یا چشم این مدلی هم داریم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست
پلک ها افتادگی ندارن کاملا خوبه فقط تا به تا بودن چشم که مطمین نیستم چون سرت همه موهاتم جلوشو گرفته ...

کلا این عکسه سرم کج کرده بودم🤣🤣و گرنه بهترن

دوست دارم ی چیز دائمی باشه 

بنظرت لیفت شقیقه جوابه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پلک ها افتادگی ندارن کاملا خوبه فقط تا به تا بودن چشم که مطمین نیستم چون سرت همه موهاتم جلوشو گرفته ...

ی بار ی عروسی رفتم کش لیفت انجام داده بود آرایشگر خیلی خوب شدن چشام کاملا متقارن 🥲🥲

کلا این عکسه سرم کج کرده بودم🤣🤣و گرنه بهترندوست دارم ی چیز دائمی باشه بنظرت لیفت شقیقه جوابه ؟

منم نوشتم سرت اما کلمه کج تایپ نشد اگه قرینه نبودنش مختصره خب ولش کن مگه جز خودت بقیع هی گفتن فلانی چشمات گوشه های به یه اندازه بالا نیس ؟اگه نگفتن بی خیال مهم نی ینی به چشم نمیاد که متوجه نشدن. دائمی فقط جراحی لیفت شقیقه در دراز مدت افت شدید میاره و در خوشبینانه تربن حالت تا چند سال میمونه و بعدش برگشت داره

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اره ولی قرینه نبودنش رو مخمه🥺

به سختی قابل تشخیصه به نظر به عمل نمی ارزه با پزشک مشورت کن  حالا اما قشنگه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
منم نوشتم سرت اما کلمه کج تایپ نشد اگه قرینه نبودنش مختصره خب ولش کن مگه جز خودت بقیع هی گفتن فلانی ...

اره خودمم خیلی میترسم از لیفت شقیقه 

باید با پزشک مشورت کنم ی دکتر میشناسم عالیه ی سری روشا داره که نگو نمونه هاش هم خیلی خوبن حتی بازیگرا هم پیشش رفتن