2777
2789
عنوان

دعوام با نامزدم به نظرتون تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 34 پست

عزیزم اونم بخشی از زندگی و دوسداشتنه 

جبهه نداشته باش در برابرش

الان من شوهرم از همه نظر عالیه ولی تو این ی مورد ظعیف عمل میکنه واسه همین هیچکدوم از کاراش ب چشم نمیادو فک میکنم دوسم نداره

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی رو باید بدونی عزیزم 

زن ها اول دوسش دارن بعد رابطه 

آقایون اول رابطه بعد دوس داشتن

نباید میگفتی 

این غریزه مرداست

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

اگه امتحان داری و فکرت مشغول امتحانه، حق داری که فعلا ردش کنی توی این موضوع و دلت نخواد رابطه داشته باشی. و اینو محترمانه باید بهش بگی. اونم اگه بالغ باشه، بهت احترام می‌ذاره و صبر می‌کنه که تو فکرت آزاد بشه بعد..

اما اگه کلاااا با این موضوع مشکل داری، برو مشاوره تا فکرهای جدیدی در تو ایجاد کنه و فکرت باز بشه

اگر رابطه نمیخواست الان تاپیک میزدی سرده منو میبینه حسی نداره سمتم نمیاد،خوب نامزدته رابطه هم بخشی از زندگیه،نکنه فکر میکنی مردا فقط به خاطر عشق و همدم داشتن زن میگیرن؟خیر الویت اول رابطس بعد چیزای دیگه،اصلا خواستش غیر منطقی نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ازدواج که طلا و جشن و رقص و خرید و عشق برای مردا نیست نیست .برای پسرا اولویت رابطه راحت داشتن هست و ...

من نمیتونم با این قضیه کنار بیام که اولویت اول رابطه باشه 😭

عزیزم اگر باهاش ازدواج نکردی فقط اینو بدون ک کسی که ازت رابطه میخواد اونم بیرون فکر نمی‌کنم قصدش ازدواج باشه...

آخه اگه عقد بودین که میومد خونتون شب میموند و تمام....

یا شما شب یه سر میرفتی خونشون و تمام..

اگر ازدواج نکردی بیشتر دربارش فکر کن و کاری به ناراحتیش نداشته باش و رک بگو من توی دوران دوستی رابطه نمیذارم باهات

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️