2777
2789
تو کل عمرم یکبار رفتم مراسه روضه خونی پسندید مادرش چندماه صحبت کردیم و انشالله هفته اینده عقد میکنیم

انشاالله خوشبخت بشی 

میتونم بپرسم چند سالتونه ؟و اینکه با معیاراتون جور بود ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم توی یه سفر یه دختری از یه شهر دیگه رو دید پسندید

من قصد ازدواج نداشتم ولی گفت سکته کردم و حالش بد شد رفت بیمارستان چون نگران آینده من بود 

منم ترسیدم بلایی سرش بیاد گفتم قبول 

رفت خواستگاری منم روزش بعدش بهشون ملحق شدم

انشاالله خوشبخت بشی میتونم بپرسم چند سالتونه ؟و اینکه با معیاراتون جور بود ؟

بله ۳۸ سالم ،ببینید عزیزم من خیلی خواستگار داشتم خیلی ولی واقعا یا نمیشد بی دلیل میامدن جلو ی هویی سرد میشدن میرفتن،اگه بخوای ۱۰۰ درصد اوکیه نه عزیزم اینجوری فکر نکن ولی خب اخلاق قابل قبولی داره نه زیاد ثروتمنده نه چیزی...

ولی خب دیگه مجبور میشی دیگه سنم حوری نیست باز بمونم و معطل بشم، مرسی ازت عزیزم انشالله شماهم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
بله ۳۸ سالم ،ببینید عزیزم من خیلی خواستگار داشتم خیلی ولی واقعا یا نمیشد بی دلیل میامدن جلو ی هویی س ...

منم خواستگار هراز گاهی دارم ولی یا اونا منصرف میشن یا من خوشم نمیاد یعنی تا الان موردی نبوده مه همه چی اوک بشه