2777
2789

بچه ها من اول مهر مشاور گرفتم ولی بدرد نخور بود هیچ پیشرفت نکردم پسرفت کردم ماه بعدش خودم خوندم و خیلی خوب خوندم و پیشرفت هم کردم خوب بود 

ولی ماه بعدش شل گرفتم بی هدف و بی انگیزه چون هیچ مباحثی رو‌نبسته بودم واسه همین حالم خیلی بد شد و به عموم که استاده و توی آموزش و پرورش هم هست گفتم که مشاور خوبی بهم معرفی کنه اونم گفت حتما حالا دو روز گذشت و منتظرش بودم بهش زنگ میزدم میگفت فراموش کردم و یادم بنداز و بار آخر بهش زنگ زدم گفتم... گفت برات پیدا میکنم دیگه ازش ناامید شدم و دیدم دارم همینطور وقت و روزامو هدر میدم بی برنامه میخوندم و کنکور هم نزدیکه 

از یک مجموعه توی تلگرام مشاور گرفتم 

حالا عموم بعد ۳.۴روز زنگ زد بهم گفت یه مشاوررر خوبی برات پیدا کردم و به یکی که تجربیه مشاوره میده و ازش راضیه(من رشتم انسانیه) 

چنان با ذوق میگفت حالا من موندم چی بهش بگم واسه همین مجبور شدم بهش بگم دیگه مشاور گرفتم بیچاره پشت تلفن احساس کردم بهش برخورد گفت چطوره خوبه فلان و باز مجبور شدم بهش دروغ بگم که دوستم معرفی کرد و فلان ....

ولی الان خیلی عذاب وجدان دارم بیچاره با چه ذوقی زنگ زد که فلان مشاور برات پیدا کردم🥲😂💔🥹🥺

وا چرا زدی تو ذوقش و دروغ گفتی؟

نه جدی یکی گرفتم از تلگرام 

ولی ازم پرسید میشناسیش و چطوره خب من نمیشناختمش چی بهش بگم واسه همین گفتم دوستم معرفی کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.