2777
2789
عنوان

بچها یه سوتی دادم توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 33 پست
عزیزم دعاش بد نیست مال محبته..بخدا نمیشه هرکاری کردم نشد تاپیکای قبلمو بخون بعد نظرتو بهم رگو

دیدم بنظرم حساس شدی .من خودمم همین مشکلو دارم شوهرم نمیگه بهم ولی دیروز رفته بود نودل خریده بود میدونس من دوس دارم تازه اونجا فهمیدم همه که کلامی ابراز نمیکنن .این کارو نکن درست نیس عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتون گفتم درمورد دعا نظر بدین؟؟؟چجوری میتونین قضاوت کنین ..من دعای بد نکردم مال محبته

اگر دعانویسی بد نیس پس بذار دخترعموته کی بود اشتباهی پیام دادی بفهمه . نذار شیطون برات توجیح بیاره .ببین چقد ادم دارن بهت میگن اینکارو نکن پس یکمی خودت بشین دودوتا چهارتا کن که شاید کارم درست نیس قسمت بوده پیامک اشتباهی بدم تا بقیه منصرفم کنن

تاپیکای اولت رو تازه دیدم . خب اگر شوهرت هنوز رفتاراش رو عوض نکرده حق داری ولی بازم بنظرم راهش دعانویسی نیست .بنظرم مشاور خوب بهتره . توسل کردن به ائمه .زیادم باهاش دهن ب دهن نذار سعی کن حرفایی که میزنه و بد نیس رو گوش بدی بهش احترام بذار براش غذایی که دوس داره بپز  با سیاست افسارش رو بگیر دستت اول این راه رو امتحان کن شاید جواب گرفتی