2777
2789
عنوان

بچها یه سوتی دادم توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 33 پست

بگو ببخشید اشتباهی پیام دادم فلانی سردرد داره بهم گفتن دمنوش زعفران گلاب درست کن میخواستم ببینم تو چای بریزم اشکال داره  یا نه 
بعدم عزیزم هرمشکلی داری با مهربونی اول شوهرت رو نرم کن  بعد باهاش صحبت کن دعا خوروندن اصلا کار درستی نیس و خدا خوشش نمیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو ببخشید اشتباهی پیام دادم فلانی سردرد داره بهم گفتن دمنوش زعفران گلاب درست کن میخواستم ببینم تو چ ...

عزیزم دعاش بد نیست مال محبته..بخدا نمیشه هرکاری کردم نشد تاپیکای قبلمو بخون بعد نظرتو بهم رگو

فکرنمیکردم هنوز ادم خرافاتی وجود داشته باشه همین شماهایین که زندگی حیوونای خیابونو از بین میبرین دست ...

بهتون گفتم درمورد دعا نظر بدین؟؟؟چجوری میتونین قضاوت کنین ..من دعای بد نکردم مال محبته

اگر مشکلی هم داری با همسرت از راه مشاوره حلش کن انسانی نیست بخای بری سمت دعا و شیطان به فکر اخرت خود ...

عزیزم بهت گفتم درمورد دعا نظر بده؟؟خب ایشالله مشکل من ب تورت بخوره ببینم چ راهکاری براش داری

بگو بچه خواهری کسیت دم امتحاناش استرس داره و نمیتونه درس بخونه حالش خوب نیست دوستم گفته شربت زعفرون و گلاب بهش بدی بهتر میشه میخواستم بپرسم چیز میشه همینجوری با چایی دم کرد یا نه

عزیزم بهت گفتم درمورد دعا نظر بده؟؟خب ایشالله مشکل من ب تورت بخوره ببینم چ راهکاری براش داری

خورده رفتم مشاوره چندیبیببببن جلسه حل شد 

بعدشم این چ طرز حرف زدنه ایشالا مشکل من ب تو بخوره خجالت نمیکشی با این طرز حرف زدن معلومه مشکل از خودته چون حرف عادی هم با ی شخص غریبه هم نمی تونی و پر از نفرین آهه 

انشالله خداوند مشکل شما رو حل کنه توکل کن به حضرت زینب در پناه حق باشید . 

تا حالا از این کارا نکردم ک آبروم بخاد بخاطرش بره..میخام کمک نکنی شما برو طرز نوشتارتو درست کن

دوست عزیز 

یواش یواش شروع میشه 

بعدا برای اب خوردن هم مجبوری دعا بگیری 

یه چیز رو بدون شاید دعا بگیری یه چیزی درست بشه ولی بعدش مشکلات بیشتری در زمینه های دیگه شروع میشه اینکارو نکن شما که تا حالا نکردی از این به بعد هم نکن

دوست عزیز یواش یواش شروع میشه بعدا برای اب خوردن هم مجبوری دعا بگیری یه چیز رو بدون شاید دعا بگیری ی ...

ایول نباید رونق داد به کارشون از وقتی فعمیدم میگن دستو پای حیوونارو قطع کنین حالم ازشون بهم میخوره