من باور نمی کنم کسی تو عمرش حسادت نکرده باشه حسادت منظورم این نی واسه طرف بد بخوای یا خدایی نکرده نخوای خوشبخت نباشه ولی یه دختری هست که فقط و فقط و فقط به اون حسادت می کنم ۴ سال میشه نمی دونم چرا حس می کنم انگار به جای من زندگی می کنه یا جایگاه منم باید اونطوری بود .میدونید چرا ظاهرش دقیقااااا اونی که من تو تصوراتم میخواستم باشم علایقش هر چییی که دوست داره همونایی که من میخوام با این تفاوت که اون داره و من هیچوقت هیچوقت نخواهم داشت
من به کسی حسادت نکردم شاید تو یه لحظه خاص یا یک مورد خاص و گذرا و لحظه ای بوده باشه ولی اینکه کلا بخوام به کسی حسادت کنم نه ولی متاسفانه خیلی ها به من حسادت کردن و واقعا ازاردهنده است
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اندامم خوبه برای خوب موندن و بهتر شدن رفتم باشگاه همین دیروز یه دختره رو تو آیینه دیدم اصلا باورم نمیشد تو ایران همچین اندامی باشه انگار تراشش داده بودن خیلی حسودیم شد گفتم من پشم اینم نیستم من اندامم تو قد خودم بد نیست ولی اون قدش ده سانتی بلندتر بود و بدن پر پوست صافی داشت یه گرم چربی اضافه نداشت ...
ب شخص خاصی نه ولی دوس دارم از همه بالاتر باشم توی جمعی از یکی تعریف میکنن همش میگم چرا من ن؟
منم دقیقا مثل شمام تو محل کارم تو هر جمعی اگه کسی رو تعریف کنن میگم مگه من چه اشکالی دارم خیلی فکر کردم در موردش اخرش فهمیدم از عزت نفس پایینم هست خودمو دوست ندارم فکر میکنم بقیه باید حتما باید منو دوست داشته باشن و همیشه مورد تمجید و تعریف باشم
فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
کم کم متوجه شدم که ما همه تو باشگاه باهم میگیم میخندیم این طفلی تنها بود هیچکس باهاش حرف نمیزد و تنهایی ورزش میکرد اصلا کسی نزدیکش نمیشد با اینکه با هر کی چشم تو چشم میشد لبخند میزد اونجا بود که فهمیدم همه مون حسودیم و از حسودیمون باهاش حرف نمیزنیم بعد اون لحظه با خودم گفتم چقد حسادت چیز بدیه و برای اینکه حس رو تو خودم از بین ببرم رفتم طرف دختره و باهاش حرف زدم و گفتم چقد پاهای خوش فرمی داری چند وقته میای و این حرفا ....
اونم خیلی خوش رو بود البته صورت قشنگی هم داشت ..... خلاصه که بازم نتونستم از حسادتم کم کنم همش زیر چشمی بهش نگاه میکردم و میگفتم کاش منم اندامم مثل این بود .... هی نگاه میکردم که بتونم یه نقصی پیدا کنم توش آخرم وقتی به دوستم گفتم این چقد خوشتیپه دوستم گفت اره خیلی ولی اینجوری نمیمونه این از این بینهایت که اگه ورزش نکنه میپوکه و سریع چاق میشه بعد گفتم آخيش لااقل من اگه به خوش اندامی این نیستم لااقل اگه ورزش نکنم نمیپوکم این جا بود که یقین کردم همه مون حسودیم🤣🤣