2777
2789

من باور نمی کنم کسی تو عمرش حسادت نکرده باشه حسادت منظورم این نی واسه طرف بد بخوای یا خدایی نکرده نخوای خوشبخت نباشه ولی یه دختری هست که فقط و فقط و فقط به اون حسادت می کنم ۴ سال میشه نمی دونم چرا حس می کنم انگار به جای من زندگی می کنه یا جایگاه منم باید اونطوری بود .میدونید چرا ظاهرش دقیقااااا اونی که من تو تصوراتم میخواستم باشم علایقش هر چییی که دوست داره همونایی که من میخوام با این تفاوت که اون داره و من هیچوقت هیچوقت نخواهم داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه آدما حسادت رو دارن 

چون ما کمالگراییم و همیشه دنبال هرچی بهتر شدن هستیم

باید جاهای خالی زندگی رو با چیز های پر کنیم 

حاضرم باهات شرط ببندم توهم چیزهایی که مورد حسادت اون دختر قرار میگیره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

همه آدما حسادت رو دارن چون ما کمالگراییم و همیشه دنبال هرچی بهتر شدن هستیمباید جاهای خالی زندگی رو ب ...

نه محال ممکنه اسپانیا زندگی می کنه بیش از اندازه خوشگله شوهرش برند جواهر داره

این حس شما حسادت نیست عزیزم.حسادت ینی تو خودت اون چیز رو یا داری یا نداری مهم نیست،ولی دوست نداری فلان شخص اون رو داشته باشه.این میشه حسادت

اونکه شما میگی غبطست،ای کاش منم داشتم.این حسادت نیست گلی

ایشالا به دست میاری

نه محال ممکنه اسپانیا زندگی می کنه بیش از اندازه خوشگله شوهرش برند جواهر داره

چیزی که می‌دونم اینه هیچ آدمی خوشبخت مطلق نیست همون‌طور که هیچ آدمی بدبخت مطلق نیست 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂