2777
2789
عنوان

بیایید از کسایی که خیلی ازدواج سطح بالا داشتن بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 131 پست
😂😂بعد تازه هر مادرشوهری بود عروس سطح پایین داشت چه میکرد این مادر پدر شوهرش هم عاشقشن😂

عزیزم این چیزایی که شما گفتی هیچکدوم عجیب نبود آخه 

چون پسره و خانواده اش عاشق دختره و شخصیتش شدن

سطح مالی و تعداد خواهر و برادراش و قیافه دست دختره نبوده که!

پزشکام عین مردم عادین 

توقع هرکسیم از رابطه متفاوتی

قرار نیس همه با معیارای تو ذهن ما پیش برن که انقد مجهوله براتون 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما یکی از آشناها که خیلی وضع مالیشون بد بود دختره با یکی ازدواج کرد پووووللللدارررررالبته دختره خوشگ ...

زیبا باشی هیچی نباشی بردی قبلا نه ولی الان چرا 

تو بگو پولدار با کمالات تحصیلات عالیه اصلا فایده نداره قد و قواره ام جدیدا خیلی مهم تر شده خلاصه من که باختم

چرا فکر میکنین دیگه اینجور آدما خوشبخته عالمن؟ 

من شوهرم موقعیت اجتماعی و مالیش خیلی خوبه. چند برابر اون پزشک عمومی هم درآمد داره. 

همه تو فامیل میگن ببییییییین چه شانسی داشته. 

ولی من اصلا خوشبخت نیستم. چون شوهرم آدم درستی نیست

بنظرم هم همکارت خانوم فوق العاده با عزت نفسی هستش که اینقدر همسرو خونواده ش جذبش شدن هم همسرش و خونواده ش انسانهای والا و با شخصیتی هستن که ارزش انسانهارو به چهره و خونواده شون نمیدونن🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

زیبا باشی هیچی نباشی بردی قبلا نه ولی الان چرا تو بگو پولدار با کمالات تحصیلات عالیه اصلا فایده ندار ...

تو نگاه اول درسته زیبایی مهمه اما بعدا تو زندگی کمرنگ میشه. دختری که فقط زیباست و هیچ کمالاتی نداره حتی بلد نباشه درست حرف بزنه و احترام نگه داره خیلی زود از چشم میفته و کار به طلاق میکشه. هر چیزی به اندازش لازمه 

چرا فکر میکنین دیگه اینجور آدما خوشبخته عالمن؟ من شوهرم موقعیت اجتماعی و مالیش خیلی خوبه. چند برابر ...

خب این خیلی از شوهرش و اخلاقش تعریف میکنه پسره واقعا همه کاری برا خوشحالی این دختره میکنه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
خب این خیلی از شوهرش و اخلاقش تعریف میکنه پسره واقعا همه کاری برا خوشحالی این دختره میکنه

اصلا امکان نداره یه آدم همه چیزش بی نقص باشه. منم جلو بقیه همش از خوبیهای شوهرم میگم ولی در واقعیت خوشبخت نیستم