2777
2789
عنوان

رابطه بیاید

139 بازدید | 15 پست

ببینید الان نمیخوام قضاوت شم و یا دروغ باشه شما فرض کنید این آدم خواهرتونه و میخواید کمکش کنید : 

یه دختر ۲۵ ساله 

و یه پسر ۲۷ ساله 

هر دو دانشجوی یه رشته تاپ هستند که پسر سال بالاییه و بالای نیم ساله که باهم رابطشون نزدیک شده 

پسره دو سال رو این دختره کراش بوده و یکسال به کسی نگفته سال دوم به صورت سربسته گفته و بعد حدود ۶ ماه منت کشی دختره باهاش دوست شده 

هدفش ازدواجه خانوادش پولدارن از نظر اخلاقی یکم تنده قیافش معمولی قدش بلنده 

دختره خودش هم دوسش داره ولی به دلایلی دوست داره همیشه سینگل بمونه دلایلشم: 

اون عمیقا به عشق عرفانی نسبت به شخصی دیگر رسیده 

می‌خواد مستقل باشه و هیییچ کس تو زندگیش کوچکترین دخالتی رو نکنه 

و بعد اتمام تحصیل مهاجرت کنه 

شما به نظرتون این دختر با ازدواج موفق تره یا سینگل

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سینگل

چرا ؟ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
سینگل بمونه

چرا ؟ 

سینگل

چرا ؟ 

ازدواج کلا چیز مزخرفیه

ولی من دیدم خیلی ها با ازدواج موفق تر شدن 

چون همه چی داره فردی که عصبیه استقلال نمیده ب ادم اون هم کامل کلا ازدواج و رابطه دونفره دیگه استقلال ...

اگه ازدواج کنم که دیگه مهاجرت نمیکنم 

چرا ؟

خودت میگی دوست داره سینگل بمونه و بخاطر این قسمت

"می‌خواد مستقل باشه و هیییچ کس تو زندگیش کوچکترین دخالتی رو نکنه "

هدفشم که رفتن 

خب این ازدواج کنه که دست و پاش بسته میشه فقط کلافگی میمونه براش

ملت با عشق و علاقه اتشین ازدواج میکنند هزار مشکل سر راهشون هست 

چه برسه به کسی که دوست داره سینگل بمونه 

خودت میگی دوست داره سینگل بمونه و بخاطر این قسمت"می‌خواد مستقل باشه و هیییچ کس تو زندگیش کوچکترین دخ ...

مرسی از راهنماییت 🤍 

بعد به نظرت حق الناس نیست دل یه پسر عاشق و بشکنی؟🥲

عاشقش نیستم ولی دوستش دارم 

مرسی از راهنماییت 🤍 بعد به نظرت حق الناس نیست دل یه پسر عاشق و بشکنی؟🥲عاشقش نیستم ولی دوستش دارم

قربونت 💕

نمیدونم ولی بنظر من یه نفر که به دلش نیست یا خیلی خوشحال نیست باهام تمومش کنه بهتره تا بمونه منو بذاره تو حباب خوشحالی که هر لحظه میتونه بترکه 

ادم تو ازدواج هم میتونه مهاجرت کنه با پارتنرش 

هدف داشته باشه 

بسازه و ..... 

ولی باید هر دو طرف بخوان .

قربونت 💕نمیدونم ولی بنظر من یه نفر که به دلش نیست یا خیلی خوشحال نیست باهام تمومش کنه بهتره تا بمون ...

مرسی عزیزدلم♥️