2777
2789
عنوان

شوهر با غیرت چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 66 پست
نه چون اتفاقی نمیفتهروم ملافه س چشم یارو هم به مانیتوره هزاربارم انجام دادم اتفاقا سوادشون بیشتر از ...

نمیدونم شاید این خانوم تنهارفتن سختشه یا باید کسی همراه داشته باشه ب خاطر شرایطش 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه تو جامعه ما غیرت بد جا افتاده ببین اینکه محدود نباشی و تو هر موردی انتخاب آزادانه داشته باش ...

خب من بهش میگم دوس دارم همراهیم کنی. یه ساعت بخاطر من مرخصی نمیگیره بیاد. یعنی دوسم داره؟ دارم فکرمی‌کنم یه روز اگه حامله باشم ، بازم همراهیم نمیکنه؟ خب زن نیاز داره به حمایت شوهرش . چطور واسه خوابیدن مرخصی می‌تونه بگیره اما واسه من نه

خب من بهش میگم دوس دارم همراهیم کنی. یه ساعت بخاطر من مرخصی نمیگیره بیاد. یعنی دوسم داره؟ دارم فکرمی ...

این انتظار دیگه لوس بازی هست یکم مستقل باش اونم سرکار میره تا پول دربیاره برای زندگی

این انتظار دیگه لوس بازی هست یکم مستقل باش اونم سرکار میره تا پول دربیاره برای زندگی

می‌دونی چیه؟احساس میکنم دارم با این چیزا امتحانش میکنم که ببینم چند مرده حلاجه. آخه زیاد هم باهام بدرفتاری میکنه،حساس میشم بهش. آخه توی فکر بچه هستم، می‌خوام بدونم در آینده که شرایط زندگی سخت تر میشه، چجور همسر و چجوری پدری میشه. حساسیتم بخاطر این فکرهاست. و اینکه من یه ماهه می‌خوام برم دکتر، بهم پول نمی‌داد. یعنی باید از صاحب کارش میگرفت که گفت نمیتونم بگیرم. درصورتی که واسه دندونش گرفته بود قبلا . در کل مهم نمیشماره درمان منو توی هر زمینه ای(دندان،زنان ووو)

از دیگران چرا میپرسی . بقیه که باهاش زندگی نکردن باید ببینی اون محبتشو چجوری نشون میده .بعضیا کلامی هستن بعضیا لمسی بعضیا رفتاری بعضیا هدیه ای . ممکنه حتی شما نگفته باشی برای شما یه روز یه خوراکی بخره ک دوس دارید اینم میتونه نشونه دوس داشتن باشه