2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا که شانس من امکان دار شده حالا اگه جواب بدن راه و شهرسازی 

معلومه که جواب میدن 

اگثر کسایی که قرمزن اونایین که یکبار اسمشون دراومده اما نگرفتن ک فروختن یا تعاونی مسکن جای دیگه داشتن

معلومه که جواب میدن  اگثر کسایی که قرمزن اونایین که یکبار اسمشون دراومده اما نگرفتن ک فروختن ی ...

ما نه وام مسکن گرفتیم نه زمین وخونه داریم نه جایی بناممون در اومده که بفروشیم اصلا شوک شدم دیشب دیدم 

ما نه وام مسکن گرفتیم نه زمین وخونه داریم نه جایی بناممون در اومده که بفروشیم اصلا شوک شدم دیشب دیدم ...

اصلا ناراحت نباش

اگر اشتباهی پیش اومده باشه اصلاح میکنن سبز میشه

فقط نه خودت باید از تسهیلات دولتی استفاده کرده باشی نه شوهرت

مثلا وام مسکن‌ وام ودیعه و ..،

اصلا ناراحت نباش اگر اشتباهی پیش اومده باشه اصلاح میکنن سبز میشه فقط نه خودت باید از تسهیلات دو ...

ما فقط تا حالا وام ازدواج گرفتیم برای همین خیلی ناراحتم بخدا جمعه صاحب خونه زنگ‌ زده‌ بود که‌ سه‌ماه‌ جلوتر تکلیف رو روشن کنه همه دلخوشیم به مسکن مهر بود دیگه‌دیشب دیدم قرمزه گریم گرفت

ما فقط تا حالا وام ازدواج گرفتیم برای همین خیلی ناراحتم بخدا جمعه صاحب خونه زنگ‌ زده‌ بود که‌ سه‌ماه ...

نه نگران نباش درست میکنن

من دیدم که درست کردن واسه کسی

یه سری استعلام میگیرن خودشون

زود برو راه و شهرسازی