2777
2789
عنوان

شوهر با غیرت چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا پیش یه خانم بری که بهتره ولی این قضیه ربطی به غیرت شوهرت نداره 😂

ببخشید عزیزم ولی شما فرق بین غیرت و اعتماد داشتن به همسر را نمیدونی. 

شوهرت اونقدر به شما اعتماد داره که بت میگه تنهایی برو 

تو سختت نمیشه اینطور شرایطی داشته باشی؟

نه چون اتفاقی نمیفته

روم ملافه س چشم یارو هم به مانیتوره هزاربارم انجام دادم اتفاقا سوادشون بیشتر از سونوگرافای خانم هست

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

متاسفانه تو جامعه ما غیرت بد جا افتاده 

ببین اینکه محدود نباشی و تو هر موردی انتخاب آزادانه داشته باشی و شوهرت دخالت نکنه توی این مسائل این میشه یک زندگی نرمال 

حالا غیرت یعنی اگر کسی شما را اذیت کرد یا حقت را ضایع کرد شوهرت حمایتت کنه 

دیگه بقیه چیزها که تو جامعه میبینی مرد به اسم غیرت آزادی از زنش میگیره اینا بیماری روانی و اصلا نرمال نیست 

دوست داشتنم به این چیزها نیست

از نظر شرعی بخوای سونی خانم و ماهر باشه بهتره بری پیش اون ولی خب دسترسی نداری که دیگه هیچی بعدم اونا دکترن .من خودم چند سری مجبور شدم برم دکتر مرد دندانپزشکی هم همیشه پیش مرد میرم چون دکترم قوی تر و ماهرتره .همسرم اندازه ی من حساس نیست در این موارد هر دو هم خیلی مذهبی هستیم ولی مردی که منطق سرش میشه سر این چیزا همسرش را اذیت نمیکنه چیزی که شرع و عرف و عقل میگه همینه