2777
2789
عنوان

همسرم معتاده اگه بفرستم کمپ میتونم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 16 پست
بچه ندارم خودمم کار میکنم خانوادمم به شدت حمایت میکنه اینچ چندین بار تهدید کرده اگه بخوام طلاق بگیرم ...

اگه مدرکی داری جمع کن برو دادخواست بده،چه بره چه نره اول از یک وکیل مشاوره بگیر،،یک خانم از اقوام اینطور بودشوهر اون هم معتاد بود هم یک زن صیغه کرده بود و مشکل بچه دار شدن داشتن میگفتن مشکل از خانومه ی ،یک وکیل گرفت شوهره هم معلوم نبود کجا بود اینو ول کرده بود وقتی فهمید زنده میخاد طلاق بگیره گم و گور میکرد خودشو نمی‌رفت دادگاه بعداز چندسال طلاق غیابی گرفت خانم جوون بود بعد با یه آقا ازدواج کرد الان ۲تا بچه داره

نمیدونی چه عذابی میکشم

چرا عزیزم درکت میکنم تو در قبال همسرت مسئول نیستی با این همه اخلاق زشتی که داره اصلا نترس وسایلات و جمع کن برو خونه مادرت بعدش هم درخواست طلاق بده .فقط مواظب باش بچه نیاری هم خودت و هم بچه بدبخت میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.