2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد پولشو براش کارت ب کارت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم تو این ی سال ک دقیقا همین جوری بوده هروقت خواستم زده و خودش تعارف کرده ک میخوام منم کفتم ن مر ...

از این ب بعد بگیر بگو بیابریم برام کیف کفش لباس فلان نمی‌دونم بخر بگو پول بریز برم آرایشگاه کم کم عادتش بده پول نگرفتن هنرنیست 

من ک اره ولی اونم اون توجه ای ک لازمه رو بهم نداره منم میگم لابد برا پولشه دیگه

تو خانومی کن اوقات تلخی نکن سر یه فرصت خوب باهاش حرف بزن آروم ولی شاید درگیره گلم اگه میگی خسیس نیست پس بخاطر پول نیست

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
اکثر مردا اینطورن ،بلد نیستن و فکر میکنن چون پول دادن یعنی توجه کردن

غلط کرد من از خودمم چهار تمنم هزینه کردم اونمم عفونتی ک شده زخم بخاطر همین آدم 

اکه این نبود یا میذاشت خونه خودمون رابطت داشته باشیم من دیشب تا صبخ اژ درد ب خودم نمی پیچیدم اونم کنارم نباشه نتونممم ب مامانم بگم 

مامانم ک فهمیده حتما رابطه ما رو ولی دگران میشه دیگه 

غلط کرد من از خودمم چهار تمنم هزینه کردم اونمم عفونتی ک شده زخم بخاطر همین آدم اکه این نبود یا میذاش ...

صبر کن

شاید فکر می‌کنه ناز می‌کنی و یا شاید دقیقا نمیدونه چی شده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
از این ب بعد بگیر بگو بیابریم برام کیف کفش لباس فلان نمی‌دونم بخر بگو پول بریز برم آرایشگاه کم کم عا ...

تازه همون دیروزم گفتم پولتو بزنم شایذ احتیاج داشتی من نمیخوام فعلا 

تو ی کارت دیگه دارم چون پس اندازه با خودم بیرون نمیبرم 

گفن حرفشم نزن 

اره خسیس نیست ولی انگار آمادگی خرجای زندگی نداره

چون تو به خرج ننداختیش و هروقت خواسته پول بده پس زدی 

خب معلومه الان شوکه میشه 

از این به بعد حتی واسه اصلاح صورتتم ازش پول بگیر تا یاد بگیره 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
حتما رابطه نداشتی باهاشفک کرده بهونه میکنی مریضی رومرد جماعت همینه

بهش گفتم دکتر گفته تا ده روز نباید رابطه داشته باشیم 

اره الان اگه رابطت بود ک با کله میومد خاک تو سرش ک عقلش جای دیگه ست

اره خسیس نیست ولی انگار آمادگی خرجای زندگی نداره

خب وقتایی که داره ازش بخوا حالا اعتراضی کرد و چیزی گفت بگو خرجای زندگی همینه عروسی کنیم بریم تو زندگی این خرجا بیشترم میشه قطعا ولی  حرفتو همیشه آروم بزن قشنگم و تو موقعیتش بزن 

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...