2777
2789

یه مدت لمینت میکردم خوب بود ولی زود میشکست چند بار هم کاشت اونم خوشگل بود ولی احساس می‌کردم بهداشتی نیست با اینکه موقع غذا درست کردن دستکش میپوشیدم باز یه جوری بودم خلاصه رفتم ریموو کردم کلا ولی دلم براشون تنگ شده بیاین عکس بزارم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای منم بخاطر کارلعنتیم مجبورم برم بردارمشون🥺چقدر دادی ریمو؟

هیچی دوستم بود گفت کاری نکردم نمیخواد پول بدی

قشنگه ولی واقعا بهداشت‌ش مهمه

وای وای هفته پیش مهمان بودیم میزبان پیاز رو خرد کرد و با همین دست و ناخن‌ها و البته انگشتر دستش، پیازها و فلفل دلمه ای ها رو چنگ زد برای توی جوجه کباب

وای که مردم تا دو تا لقمشو خوردم🥺🥺🥺

کوتاهن برا من بلندن و عادت کردم به ناخن بلند

آره بلند واقعا قشنگه حیف نگهداری‌ش سخته

قشنگه ولی واقعا بهداشت‌ش مهمهوای وای هفته پیش مهمان بودیم میزبان پیاز رو خرد کرد و با همین دست و ناخ ...

آفرین منم حساس بودم مدام دستکش میپوشیدم ولی باز حس میکردم کثیف میشه 

من ی بار انجام دادم خیلی قشنگن ولی غسل و وضو اینا نداشت و دردسر ترمیم هم بود قشنگ تا ۳ ماه ناخن هام ...

آره منم در مرحله داغونم باز خداروشکر قارچ نزد