2777
2789

مادرهای عزیز

من یکماهه باردارم

البته فعلا فقط بی بی چک زدم

سن ام بالاست

دکتر میگفت اصلا باردار نمیشی

بشدت نگران سقط هستم

لطفا بگین برای شروع چکار کنم؟؟ کجا برم؟؟

دکتر برم؟؟ خانه بهداشت برم؟؟ تست بدم؟؟ هیچی نمیدونم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به سلامتی عزیزم مبارک باشه فعلاقدم اول قرص فولیک اسیدی ازداروخونه بخرشروع کن روزی یکی بخور

ممنون عزیزم ... چه چیزهایی رو باید رعایت کنم... ممکنه هرچی میدونی بگی

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
اول از همه دکتر زنان خوب پیدا کن برو و آزمایش بده که خاطر جمع شی بارداری ،بعد تحت نظرش باش ،خودش راه ...

از اول تا آخره بارداریه باید تحت نظر یک پزشک باشم؟؟ همون پزشک هم زایمان رو انجام میده؟؟

شکمتو گرم نگه دار

ماست و دوغ و هندونه و خیار و گوجه نخور

سیب و به و آب گرمی که به درجه ۳۰ درجه رسیده به جای آب خوردن بخور 

غذاهای گوشتی بخور 

آبگوشت بخور با گوشت گوسفندی 

شربت شیره بخوره

از غذاهای کنسروی و فست فودی دوری کن 

آرامش داشته باش

بزار ۱۲ هفتگی برو پیش متخصص 

بسلامتی. برو بهداشت .آزمایش بتا دادی؟ اسید فولیک بخور 

یه متخصص هم برو آزمایشهای اوایل بارداری را برات بنویسه چون آزمایشها مهم هستن. سونو و.... را خودش برات می‌نویسه

تو خونه هم خیلی کار نکن . هرچی اوایل بیشتر رعایت کنی و استراحت کنی ماه های آخر راحتتری. 

از اول تا آخره بارداریه باید تحت نظر یک پزشک باشم؟؟ همون پزشک هم زایمان رو انجام میده؟؟

بله ،سرچ کن از اقوام و یا نت ،دکتر زنان خوب تو شهرتون و مستقیم برو پیشش ،آزمایش میدی و سونو برات مینویسه و بعد اسید فولیک میده و هر ماه باید چکاب شی 

شکمتو گرم نگه دارماست و دوغ و هندونه و خیار و گوجه نخورسیب و به و آب گرمی که به درجه ۳۰ درجه رسیده ب ...

ممنونم دوستم... یعنی الان نیاز ب دکتر نیست؟؟