2777
2789
عنوان

فرض کنید داداشتون یکیو میخواد و شما مخالفید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 47 پست
اگه ازت کمک بخوات چی؟

بازم نه 

اگر مرد زندگی باشه باید بتونه خانواده رو قانع کنه چون خانواده ما منطقی هستن 

هر چی بگی فردا اتفاقی بیوفته توهم مقصر میشی 

کلا توی ازدواج ها نباید دخالت کرد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینحا همه میگن دخالت نمیکننولی در واقع این دختر نمیزاره و تلاشی هم نمیکنه اصلا من انتظارتلاش ندارم و ...

همه توی سایت میگن دخالت نمیکنن 

ولی عجیبه چرا نباید دخالت کنن 

ازدواج مربوط به دو نفر نی پیوند خانواده هاست

و تاثیر داره توی زندگی دو نفر تمام مخالفتها و ...

حتی ممکنه به طلاق بکشه و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من فکر میکنم شما با ۳۵ سال سن اول باید برادرت رو بی اختیار کنی بعد هم آقا باید با خانوادش طرف شه و بگه این خواستن واقعی هست و تغییر ناپذیره بهتره واسه مراسم عقد خودشون رو آماده کنن . همین یک کلام .

الان از دست رفتار برادر من بعنوان بزرگترم ناراحتن چون پدرو مادرم فوت شده و راستم میگن برادر من ادم ف ...

پس دوبار اومدن 

و خانواده ی شما اذیت کردن؟ 

.برای همون بهشون برخورده

خوب اگر پسر رو می خواستید همون سری اول که می خواستن بیان 

با خانواده تون صحبت نکردید؟ 

پسر ۳۹ ساله نمیتونه خودش برای زندگیش تصمیم بگیره؟؟؟ رو این مرد میخوای یه عمر حساب کنی؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همه توی سایت میگن دخالت نمیکنن ولی عجیبه چرا نباید دخالت کنن ازدواج مربوط به دو نفر نی پیوند خانواده ...

کاملا درسته . اونا حتما هنوز به تور عروس بد نخوردن که راحت اینو میگن . ما موقع ازدواج برادرم به چندین دلیل واضح بهش گفتیم این خانم و خانواده ش مناسب ما نیستن قبول نکرد و ازدواج کرد حالا پشیمونی سودی نداره با دو تا بچه . جنگ اعصاب واسه خودش و بقیه درست کرد

پس دوبار اومدن و خانواده ی شما اذیت کردن؟ .برای همون بهشون برخوردهخوب اگر پسر رو می خواستید همون سری ...

چرا ولی میدونی خانواده اونم خیلی حساسن همون لحظه میان اگه یکی بهانه ای بیاره میرن پشت سرشونم نگا نمیکنن 

خیلیا هستن خانواده دختر ناراضین یبار ی واسطه میفدستن راضیشون میکنن اینا اصلا خودشونو خریدار این موضوع نمیکنن

ولی جالبه همه میگن اون مرد نیست بچه است 

چطور وقتی دو نفر هم رو می خواستن و پسر خانواده اش رو راضی کرد 

دوبار خواستگاری رفتن و از طرف برادر عروس اذیت شدن

دختر هیچ نقشی در راضی کردن  نداشت 

((((پس اگر گروه مردانه بود . بگن ولش کن دختر اگر تو رو می خواست یه حرکتی میزد . همش خانواده ات رو کوچیک نکن نبر خواستگاری.. و بگن دختر هنوز بزرگ و عاقل نشده !!!!))))

به این توجه کنید خانواده به پسر احترام گذاشتن دوبار رفتن خواستگاری 

شاید از این میترسن برادر دو روز دیگه هم همش دخالت کنه 

همه توی سایت میگن دخالت نمیکنن ولی عجیبه چرا نباید دخالت کنن ازدواج مربوط به دو نفر نی پیوند خانواده ...

من داداشم یه دختری رو میخواست رفتیم دیدیمش مادرم مخالفت کرد گفت محاله اینو برات بگیرم دختره مشکل داره ولی داداشم گیر داده بود همینو میخوام ما هم کوتاه نیومدیم بعد یکی دو سال فهمیدیم دختره دیوونه ست و با اجنه در ارتباطه مادرش هم خراب کاره. واقعا خدا رو شکر کردم مادر رضایت نداد

چرا ولی میدونی خانواده اونم خیلی حساسن همون لحظه میان اگه یکی بهانه ای بیاره میرن پشت سرشونم نگا نمی ...

عزیزم اونا احتمالا مخالفن ولی به عشق و انتخاب پسرشون احترام گذاشتن و اومدن  اونم دوبار

خیلیا این کار رو انجام نمیدن

دلیلی نداره پسرشون عاشقه اونا منت کشی کنن

حالا شما که عاشق بودید چرا قبل اومدنشون خانواده تون رو راضی نکردید 

بار اول نشد 

بار دوم که گفتین بیان . یعنی میدونستید هنوز برادرتون مخالفن؟ و گفتین بیان؟ خوب به اونام حس مسخره شدن میده

ما واسطه رفته بودکه با باباش صحبت کنه باباشو راضی کنه اول رفته بود با خواهر برادراش حرف بزنه برادراش ...

پسره هم انگار نقش هویج و داره این وسط چجوری میخوای با این زندگی کنی اون باید خانواده اشو راضی کنه نو نباید خودتو کوچیک کنی شان تو بیاری پایین بری با خواهرش حرف بزنی 

یه اتفاقی افتاد بین خانواده من و همسرم که سوتفاهم بود، مادر همسرمم باوجودیکه خودش این سوتفاهم رو ایجاد کرده بود گفت من اصلا نمیام دیگه برای خاستگاری، همسر منم باوجودیکه کلا با خانوادش مشکلی نداره و احترامشونو نگه میداره گفت من این دختر و میخوام دوست دارم باهام بیایید خاستگاریش ولی اگرم نیومدین من خودم تنها میرم! با سیاست و ذکاوت مسیر و به سمتی برد که خانواده اش نه تنها اوندن با کلی احترام اومدن منزلمون! همسرم اون زمان ۳۵ سالش بود!

نامزد شما خم سنش جوری هست که بتونه خودش برای زندگی و اینده اش تصمیم بگیره مگر اینکه از نظر مالی به خانواده اش وابسته باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم اونا احتمالا مخالفن ولی به عشق و انتخاب پسرشون احترام گذاشتن و اومدن اونم دوبارخیلیا این کار ...

دقیقا هما حرف هایی که زدی چیز هایین که اونا میگن تو دقیقا حرف اونا رو زدی

الان بنظرت وقتی خواهرش بهم زنگ زد چی بهش بگم؟ 

بگم که برادرم تجربه نداره 

الان این سری که واسطه اومده داداشم اختیار رو به بزرگای فامیل مثل پسرعموم داده 

بهش بگم همه فیل شدن طرفش گفتن بهانه الکی نیار بزار این دو تا جوون برن سر خونه زندگیشون پسر عموم باهاش صحبت کرده اونم اختیارو داده بهش؟