2777
2789
عنوان

دیگه شوهرمو دوست ندارم

468 بازدید | 38 پست

قبلا خیلی پیشش احساس خوشبختی میکردم 

وقتی می‌گفت دوستت دارم انقدر ذوق میکردم که هرگز تو زندگیم چه قبل و بعدش هیچ وقت اونجوری احساس شادی نکرده بودم 

همیشه برای اومدنش به خونه ذوق داشتم آرایش مو لباس 

وقتی با هم دوست بودیم شبا تا صبح از عشقش نمیخوابیدم 

ولی الان وقتی میگه دوستت دارم هیچ اتفاقی تو قلبم نمیفته حتی دلم نمی‌خواد بگم منم 

یعنی اصلا «منم»به دهنم نمیاد که بخوام بگم 

دیگه حس میکنم ذوق ندارم براش همه چیو تعریف کنم 

دیگه ذوق ندارم برای خودش و درست کردن رابطمون بجنگم و حس میکنم هیچ وقت دیگه رابطمون درست نمیشه 

میخواستم حامله شم گفتم شاید بهتر شم ولی همه اینجا دعوام کردن که نکن 🤕

چیکار کنم ؟ جدا شم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اذیتتم نمی‌کرد بعد از مدتی هیجانات اولیه فروکش می‌کنه زندگی واقعی شروع میشه همه همینن‌. بری با یکی دیگه هم اونم‌بعد از مدتی عادی میشه.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

حست رودرک میکنم منم همینم فقط من سالهاباهاش زندگی کردم دوتابچه دارم وبعداین همه سال خیانت کردجنسی نبودولی خیلی داغون کردهمه روقلبم دردمیکنه بعداین همه سال که تاحالاهیچ وقت قهرنیومده بودم خونه بابام به جایی رسوندهمه فهمیدن کارهاش ودروغ هاش رومن اومدم خونه بابام دیگه نمیتونم ببخشم وصبورباشم اشتباه من ونکن هرچی بگذره بدترمیشه مگه بهش اعتمادت کامل بشه بهترین تصمیم روخودت میتونی بگیری فقط نترس من ابروداری وترس بدبختم کرد

خیلی بهم بدی کرد خیانت کرد بی توجهی کرد بی محبتی کرد فان ت زی ج ن سی داشت و حتی نمی‌گفت دوستت دارمال ...

عزیزم با این مشخصات که میگی احتمال اینکه باز دوسش داشته باشی وجود نداره

واسه منم این اتفاقا افتاده و خیلی حس بدی هست

وانمود می کنم که بهش اعتماد دارم 

ولی کسی که دروغ میگه دیگه اعتمادو بر باد داده رفته 

ببین من دارم زندگی می کنم با این آدم

نیاز مادی و جنسی ام برطرف میشه 

و روی نیاز عاطفیم پا گذاشتم 

با خودم کنار اومدم 

با اونم خوب رفتار می کنم 

اونم در ظاهر مهربونه هدیه می ده اهمیت میده 

ولی قلبا حس من دیگه مثل سابق نمیشه ابدا

البته من سه بار امسال روم دست بلند کرد بدجور کتکم زد 

شما رو نمی دونم 

ازدواج عاشقانه هم داشتیم 

ببین تایپیک های قبلیت رو چندتاشو دیدم

دی ماهی هستی

مثل من 

دی ماهی ها به احساساتی بودن معروفن

زیادی احساساتی 

فکر کنم فقط یه مرد دی ماهی بتونه دقیق یه دی ماهی رو درک کنه

هم خودم هم هرچی دی ماهی تو‌ زندگیم دیدم اینطوری بودن 

منم با یکی که کلا منطقی هستش و احساسات کمتر براش ارزش داره ازدواج کردم و خیلی سختمه

چون یه دی ماهی دوست داره راه به راه به همه محبت کنه چه برسه به همسر 

ولی واقعا درک نمیشه و بدتر اینکه خیلی هم صبور نیستن دی ماهی ها 

مثل خودم

تمرین صبر بهت کمک می کنه

من چند ساله صبور شدم 

آرامش بیشتری دارم

فقط بدون با جدایی هم همه چی گل و بلبل نمیشه 

بهتره روی خودت تمرکز کنی 

من خانه دارم

تو اگر شاغلی بیشتر روی شغلت تمرکز کن‌

ایشالا دوباره بتونین به احساس خوشبختی اولیه برسید

نگاه من یکم بیشتر تایپیکاتو‌خوندم متوجه شدم 

ازدواجت از اول هم اشتباه بوده 

بدون مشورت خانواده با این تفاوت سنی 

بعد از این مرد ایدز ممکنه بگیری

بقران من شاغل اگر بودم 

یک لحظه این وضعیت تحمل نمی کردم 

قضاوتت نمی کنم

ولی بچه از مردی که به وضوح بهت گفته بهت خیانت کرده نیار 

تو رو بچه گیر آورده

سنی نداری 

جداشو 

ازدواج خوب می کنی انشاالله بعد

نترس

نگاه من یکم بیشتر تایپیکاتو‌خوندم متوجه شدم ازدواجت از اول هم اشتباه بوده بدون مشورت خانواده با این ...

امیدوارم اونقدر قوی بشم که ترکش کنم 

خیلی زیاد منو نا امید کرد از خودش دیگه هیچ انتظاری ازش ندارم 

چه تایمی از خیانت گذشته؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶