2777
2789
عنوان

دیگه شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا کار خونه نمیکنم همش با خودشه و کارگر داریم

ببین دست به چیزی نزنیا همین فرمون برو 

ولی باید ازش جدا بشی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
چقدر بی ادبانه صحبت می کنین شما؟ تو خانواده تون اینطوری صحبت می کنین؟

اتفاقا مودب گفتم 

شما تو خانوادتون همیشه این قدر خرافاتی هستید ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
خبلی وحشتناکی سه ماه پیش یه لحظه دیدم نگاهم کرد انگار که یخ زده هیچ وقت اونجوری نگاهم نکرده بود بعدا ...

شوهر من هی میگه چرا مثل سابق نیستی منم تو دلم میگم اینقد کم محلی ازت دیدم که دیگه حسم مرده ولی خدایی همسرم خیلی دوستم داره تموم زندگیش رو به نامم کرده ولی خب برام مهم نیس

اتفاقا مودب گفتم شما تو خانوادتون همیشه این قدر خرافاتی هستید ؟

بله ادب موج می زد دیدم 

سعی نکن سنگ رو یخ شدنت رو با اسکی رفتن از روی حرف خودم بخوای جبران کنی 

من با استارتر صحبت کردم 

شما خودت رو بی جهت انداختی جلو