2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 16999 بازدید | 216 پست
بخدا ح ف منم همینه چرا همه اومدن میگن آفرین ب شوهرت . من چیکار کنم وقتی ظاهر و باطنش یکی نیست اکه تپ ...

حتی اگ دلش هم پیشش باشه سعی داره فراموشش کنه و 

به هیچ وجه حاضر نیست برگرده به کسی که خیانت کرده و رفته ازدواج کنه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داد ر و بیداد کردم سرش گفتم گمشو برو بیرون جلو چشمم نباش اونم رفته از دیشب

بنظرم برخوردتت اشتباه بود

اون بهت اعتماد کرده صادق بوده راستش و گفته بهت

باید تا ته جونت همراهیش میکردی ک عبور کنه از این مرحله و کج نره خدای نکرده و پشیمونش نمیکردی از گفتن ... خیلی طبیعیه خب هرکس دیگه هم چندین وقت با قصد ازدواج با یکی میبود و این داستان میشد ناخوداگاه بهم میریخت ... حالا ایشونبا مشرو.ب خودش و میخواد سرگرم کنه ک اشتباهه تو باید کمکش کن عوضه این رفتار...

رابطش هم بات زیاد کرده اولا مردا استرس و فشار ک دارن اروم میشن با رابطه این ی دلیل دلیل بعد هم میخواسه گرمی و نزدیکی ب تورو حفظ کنه یاداوری کنه ب خودش دوست داره و ... اینم بد نبوده حتی....

تماس بگیر از دلش در بیار و با هم دوتایی شر دختره و کم کنید و کم کم حال دل شوهرت و خوب کن دختر ...

شوهر خوبی داری ک این مدل رفتار کرده

حق داری مضطرب و ناراحت باشی

و دلخور باشی ک انقدر تو رفتارش مشخص بوده تغییر حالش...

اما هزاااار جور دیگه میشد پیش بره ک نابود بشی... بازم شکر ک اینجا وایساده فعلا

اما الان این مدل رفتار کار و خراب میکنه زرنگ باش زندگی و شوهرت و جمع من از دسته این اسکول

رف دوراش و زد حالا ک جدا شد فیلش یاد هندستون کرده

حق داری مضطرب و ناراحت باشیو دلخور باشی ک انقدر تو رفتارش مشخص بوده تغییر حالش...اما هزاااار جور دیگ ...

امروز دوباره اس ام اس داده بود باورت میشه . شوهرم گفت با پدرشوهرم حرف میزنه بره ب بابای دختره بگه . من از سر ظهر تپش قلب امونم رو بریده . بخدا اگه یکی میومد یه همچین ماجرایی رو برای من تعریف می‌کرد میگفتم دروغ میگه چرت و پرته مگه میشه یکی آنقدر کنه بشه به زندگی یه مرد متاهل 

بنظرم برخوردتت اشتباه بوداون بهت اعتماد کرده صادق بوده راستش و گفته بهتباید تا ته جونت همراهیش میکرد ...

اشتی کردیم . من خیلی بهم ریخته ام بخدا نمیدونی چه حالی دارم یه لحطه یه حرفی میزنم یه دقیقه بعد ناراحت میشم میگم نباید اینطوری میگفتم وسواس فکری گرفتم تپش قلب داغونم کرده 

بنظرم برخوردتت اشتباه بوداون بهت اعتماد کرده صادق بوده راستش و گفته بهتباید تا ته جونت همراهیش میکرد ...

اشتی کردیم . من خیلی بهم ریخته ام بخدا نمیدونی چه حالی دارم یه لحطه یه حرفی میزنم یه دقیقه بعد ناراحت میشم میگم نباید اینطوری میگفتم وسواس فکری گرفتم تپش قلب داغونم کرده 

اگه براش مهم نبوده چرا انقدر حالش داغونه خودشو با کار مشغول کرده . اگه واقعا منو دوست داشت این حالت ...

یه مسافرت بچینید برید یزره حالو هواش عوض بشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اگه براش مهم نبوده چرا انقدر حالش داغونه خودشو با کار مشغول کرده . اگه واقعا منو دوست داشت این حالت ...

یه مسافرت بچینید برید یزره حالو هواش عوض بشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
امروز دوباره اس ام اس داده بود باورت میشه . شوهرم گفت با پدرشوهرم حرف میزنه بره ب بابای دختره بگه . ...

شکایت کنید دادگاه ازش

چیکار باید میکردم ازش تشکر میکردم . اگه حرف دلش همونه ک ب دختره زد پس این حال خرابش چیه . اصلا چرا ت ...

نه ولی ریکشن بدی داشتی تو پناه باید باشی ن اینک اونو بفرستی بغل دختره