2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 15840 بازدید | 214 پست
حرفا منو بهش بگو رک بگو مردا تو لفافه حرف بزنی نمیفهمن بهش بگو بخدا احسان خیانت کنی زندگیت رو آتیش م ...

اتفاقا کاملا خنگه تو این موارد . حرف غیرمستقیم رو اصلا نمی‌فهمه هرچی ک هست باید رک بهش بگی . فعلا ک عصبانی ام ببینم میاد خونه یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقدری محبتت رو زیاد کن به همسرت که فکرش بجزتو جایی نره .. 

پنهانی هم به اون خانوم نامحترم پیام بده که همه چی رو می دونی و همسرت چتها رو بهت نشون میده ...‌‌‌‌‌‌‌‌حسابی بترسونش و بگو یکبار دیگه از لین غلطها بکنی ..‌‌‌‌‌‌‌شکایت می کنیم بابت مزاحمتت

حالا بازم میای میگی خواهرشوهرم بچه ست ولی مادرشوهرت که بچه نبود بچه ۵ ساله اش از دوست اش جدا کنه و د ...

خواهرشوهرم از بچگی با این حنانه دوست بوته ربطی ب ارتباط خواهرش بت شوهرم نداشته اول کار و اصل کاری هم دوستی مادرشوهرم با مادر حنانه بوده رفت آمد هم داشتن آشنایی شوهرمم از همونجا اتفاق افتاده وای بعد ازدواج اون دختر مادرشوهرم کلا باهاش قطع رابطه بوده شماره شوهرمم رو در مغازه و هر جایی هست گیر آوردنش کاری نداره 

دآرم سعی میکنم آروم باشم هرچی بچه ها اینجا میگن بهش بگم

حداقل نمیذاشتی بره که جلوخودت بودبیرونش کردی که بیشتربه اون فک کنه😑نهایتش میپرسیدی حال خرابت ازچیه مثلااگه مهم نیس چرااینطوری اصلامقصرشوهرت نیس توکاملاازیه جبهه دیگه واردشدی🤦‍♀️

بآور کن اون لحظه اصلا کله ام داغ کرد مگه میتونستم آروم و منطقی باشم

اشتباهت همین داغ کردنت هست لطف کن اومدیه خورده نرم تررفتارکن وحرفاتوباخونسردی بزن اصلااصلاشوهرت مقصرنیس جایگاهت خراب نشده اونم که اینطوری شده حالش خودت میتونستی تغییربدی زیادی همش زدی ماجراروباهاش حرف بزن بهشم زنگ بزن بیادخونه یه ناهارباب میلش آماده کن یه چایی حرفاتوبزن منطقی باش بنظرم

اتفاقا کار درستی کردی و از این به بعدم تا رفتارشو درست نکرده باهاش سرد رفتار کن باید ببینه زنی که عاشقش بود و به خاطر اون جلو خانوادش وایستاد  اگه خطایی ازش ببینه ممکنه ترکش کنه و از اونجایی که خیلی دوستت داره و فکر کردن به این موضوع که تو رو از دست بده دیونش میکنه باعث میشه بیشتر به این موضوع که عاشقته پی ببره و اگه ذره ای به اون هرزه فکر میکرده برای همیشه از ذهنش بندازتش بیرون

درباره اون هرزه نمیدونم کار درست چیه

نمیشه به پدرشوهرت بگی؟

شاید اگه خودت دخالت نکنی و بسپاری به اونا بهتر باشه

اگه خودت بری دم درشون ممکنه لج کنه و به هر قیمتی که شده به شوهرت نزدیک بشه و متوسل شه به طلسم و جادو جنبل

فقط اینو بدون اگه اون هرزه زیاد مزاحمش بشه و هی در گوشش حرفای عاشقانه بزنه ممکنه خیانت صورت بگیره

خیلی از مردا رو میشناسم که به هیچ زنی غیر از زن خودشون نگاه نمیکردن ولی وقتی یه زن هرزه خودشو انداخته بغلشون نه نگفتن

شوهرت خیلی خوب جواب اون هرزه رو داده میدونم به خاطر کاراش از دستش ناراحتی و حقم داری چون وقتی خودمو میزارم جای تو دلم میشکنه

ولی کارش قابل بخششه

فقط خیانت جنسی و عاطفی که قابل بخشش نیست

با شوهرت حرف بزن 

هر چی تو دلته بگو بهش 

بگو که وقتی نمی‌خواییش اون دختره رو پس این حال خرابت برای چیه 

وقتی اون اتفاقا برای یه زمانی تو گذشته بوده پس چرا اینجوری هستی 

بهش بگو من بخاطر تو جلو خانواده ای از وقتی به دنیا اومدم باهاشون وایسادم 

تو چرا بخاطر یه دختر حال و هوای زندگیمونو خراب میکنی 

بگو اگه حواست پیشش نیست پس چته 

اگه خیلی دوسم داشتی باید میذاشتی تو گذشته بمونه 

بگو اگه اینجوری بخوای جلو بری فک نکنم زندگیمون بتونه ادامه پیدا کنه 

همه این حرفا رو بگو ببین چی میگه 

خودتم هر چی تو دلته بگو دیگه بعدا  جای اما و اگر نباشه هر چه زودتر حرفاتو بگی همونقدر بهتره 

این همه هم شوهرت الکل مصرف میکنه کلا برای بچه دار شدن خوب نیس کیفیت اسپرمش خیلی اومده پایین برای بچه دار شدنتون هنوز خیلی زوده 

عشق اول از یاد نمیره من خودمم از یادم نرفت 

ولی علاقه از بین میره 

من خودمم میگم خدارووووو هزاران مرتبه شکر که نشد 

ولی الان بخواد جلو روم در بیاد هول میکنم چون عشق اول بوده 

این عادیه یکم باشه این هیجان 

ولی علاقه و این همه بهم ریختن کمی عادی نیس

عزیزم من خودم حقوق خوندم با همین دوتا چت نمیشه از کسی ب جرم مزاحمت شکایت کرد

دوست گلم 

من کارمند دادگستری هستم 

شما شکایات رو بکن 

به صرف رفتن ابلاغ برای ایشون، هم حساب کار دستش میاد هم اگر مجدد فراتر از این پیش بره 

شکایت بعدی مسبوق به سابقه خواهد بود 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌