2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با این شوهرم چیکار کنم دیگه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 86 پست
یعنی طوری نیست 😭

عزیزم نه فکر طلاق باش نه عروسی 

فعلا باهاش تماس نگیر به هیچ عنوان ...حتما حتما هر دوتون برید یه مشاور خوب 

اول خودت برو صحبت کن با مشاور 

ولی به هیچ عنوان بهش زنگ نزن وقتی زیاد پیگیر بشی اون پرروتر میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارت چقدبدبوده ک گفتی چراتوچیزی نیاوردی مادرم اورده...بالاخره ک اوردن برات..بعد باهم بیرون میرفتی کلی چیزمیز میخریدی ازجیب شوهرت براخوودت..و شوهرت چقدبچه ک سریع رفته ب مادرش گفته و واردماجراش کرده و دعوادرست شده و سعی کن سیاست داشته باشی تاتوزندگیت بخاطراین چیزانبازی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
مشکل جامعه ما همینه فکر میکنن عقد واسه شناخت طرف چهارشنبه میره خواستگاری جمعه عقد میبندن برای اینکه ...

نه اصلا موافق حرفت نیستم

ینی چنی وقتی عقد کردی وظیفته نیازهای شوهرتو براورده کنی

مگه ندیدی چن نفر سر همین موضوع که عقد بودن و رابطه داشتن باکره نموندن و به ازدواج نکشیده طلاق گرفتن؟!

الان کی ضرر کرده؟!

صد در صد دختره

ب ت چ

یعنی طوری نیست 😭

مهریه ات رو کامل باید بده اگ دوشیزه نباشی..بعدم گناه نکردی ک شوهرت بوده ..با کارحرام ک نکردی ..خیلیا تو شرایط شماهستند،ازاین مرحله نترس ،اگ فکر میکنی ب دردت نمیخوره برو دکتر ترمیم کن ولی خودتو بخاطرش اسیر نکن

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
آخه از اون روز هیچ خبری ازش نیست

اگر من بودم بهش زنگ میزدم و میگفتم نگرانت شدم ، تا ببینم چی میگه ، تو با مامانش بحث کردی نباید رابطه خودتونو قاطی کنین ، اگر دیدی حرف زور میزنه با منطق حالیش کن و بکشونه سمت خودت ، اگرم نشد چند روزی قهر کن نه اینکه از حالا فکر جدایی باشی 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩

دختر خوب 

به حرف اینا گوش نده

فعلا اصلا زنگ به شوهرت نزن 

اگه ۲ ماه طول کشیدم باید اون بیاد جلو نه تو

تو دوران عقد همه خانواده ها دخالت میکنن چون تو خونه خودتون نیستین و ار کدوم جدا هستین پیش میاد

من خودم کم نکشیدم از دخالت ها ولی موندم و این زندگی رو نگه داشتم

اونایی هم که با دخالتشون زندگیمو جهنم کردن الان باید ببینی به چه روزی افتادن 

آدميزاد یه بار زندگی میکنه اون یه بار رو خراب نکن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دختر خوب به حرف اینا گوش ندهفعلا اصلا زنگ به شوهرت نزن اگه ۲ ماه طول کشیدم باید اون بیاد جلو نه توتو ...

من شوهر ما واقعا دوسش دارم با اینکه اخلاق بد زیاد داره خیلی اذیتم می‌کنه الآنم دلم براش تنگ شده ولی اصلا خبری ازش نیست

مشکل جامعه ما همینه فکر میکنن عقد واسه شناخت طرف چهارشنبه میره خواستگاری جمعه عقد میبندن برای اینکه ...

منم بخاطر همین رسومات که میگم عقد دوران شناخته دیگه چون نمیزارن طرف ۴ روز بدون محرمیت بره و بیاد

بعدشم همونطور که تو عقد زندگی نامه و نیمس رابطه هم باید نصفه و نیمه باشه.به روش های دیگه هم میشه نیاز طرف رو برطرف کرد اگر بخای به چشم رفع نیاز یه زن رو ببینی که زن میشه کالا

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

همون حداقل بعدا هم میگن تو عقد جدا شده بعد عروسی بهش میگن مطلقه

اگر تو شناسنامه زن اسم مرد باشه به هر صورت میشه مطلقه چه رفته باشه سر زندگی چ نرفته باشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من شوهر ما واقعا دوسش دارم با اینکه اخلاق بد زیاد داره خیلی اذیتم می‌کنه الآنم دلم براش تنگ شده ولی ...

اصفهانی هستین؟اگه اره اینی که من میبینم سر عروسی هم توقع داره برا خانوادش کادو بذارین