2777
2789

حالا نیاین نصیحت کنید برید رد شید اگه فاز نصیحت دارین

حوصله اشو ندارم دیگه

مخصوصا تو خواستگاری های سنتی

اه

نذاشت بابامم خونه رو بکوبه بسازه نو بشه

منم یه ناهار شام باهاش نمیخورم میگن اینجا نو نیس میرم تو اطاقم

اه یه همدم همسن و سال خودم ندارم شوهری چیزی

هرکیم میاد یا من نمیپسندم یا اونها

خودش تا ۵۰ سالگیش راحت سک س داشت من اینجا اسیرم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

😑

این چه وضع حرف زدنه در مورد خانواده ت

اگر فقط رابطه جنسی میخواستی به یکی از خواستگارات جواب میدادی 

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑این چه وضع حرف زدنه در مورد خانواده تاگر فقط رابطه جنسی میخواستی به یکی از خواستگارات جواب میدادی

چه حرفی زدم راستشو گفتم 

بعدم رابطه جنسی جلو چشم بچه که من باشم انجام میدادن

چه حرفی زدم راستشو گفتم بعدم رابطه جنسی جلو چشم بچه که من باشم انجام میدادن

مگه میشه لخت میشن جلوی شما رابطه دارن

والا توی قبایل انسانهای اولیه چنین چیزی نبوده

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

تو باباتو راضی کن خونه رو بازسلزی کنهمامانتو چنجا ببر دکتردردش بهتر شهبعد بشین صحبت کن که این حرفا پ ...

دیگه پولشو بابام داد یه چند دونگ زمین جای دیگه خرید 

به کوبیدن از نو ساختن نمیرسه 

مگه میشه لخت میشن جلوی شما رابطه دارنوالا توی قبایل انسانهای اولیه چنین چیزی نبوده

چرا اینها همین بودن

تو هال

بعد صبحش پاره ام میکردن اگه میخواستم چادر نذارم

تو روشم اوردم

وای ممنون از درکت

فدات 

سعی کن ارامشتو حفظ کنی و از مادرتم بخواه واست دعا کنه

من میفهمم چقدر تنهایی سخت و طاقت فرساست 

نیازها هم خب هست که فشار میاره

بعضی ادمام از برخورد با پیرا خوششون نمیاد 

اگه بتونی با مامانت دوست بشی و یکم روش تاثیربزاری ام خوبه